powiedział ekspert bez prawa jazdy
ja też nie mam prawka i jakoś żyje, nie trzeba mieć prawa jazdy żeby znać się na motoryzacji.
ja też nie mam prawka i jakoś żyje, nie trzeba mieć prawa jazdy żeby znać się na motoryzacji.
Wydaje mi się że nigdy nie poznałem gościa który po 18 roku życia nie ma prawa jazdy i nie byłby ofermą, ale to tylko moje doświadczenie życiowe, może jesteś wyjątkowym gitem
kacapa wybielasz? normalnie nakurwiony jak świnia był...
Widok chyba musiał być niezły, bo świadkowie jakoś szybko się ulotnili
To są kobiety. Widząc rozjeżdżanego przez trolejbus gościa dostały sygnał z macicny że muszą sprawdzić czy ich bombelek nie jest w niebezpieczeństwie. Czego nie rozumiesz?
A trolejbus składa pałki i jedzie na silniku spalinowym.
Trolejbusy nie mają silników spalinowych. Ostatnio w miastach w Polsce, gdzie takowe jeżdżą, bywają trolejbusy z dołożonymi akumulatorami i mogą pokonywać odcinki bez dostępu do linii z prądem.
powiedział ekspert bez prawa jazdy
No ale to jest trolejbus. O co ci kaman?
co do trolejbusów. Zajebisty pomysł. Tylko idiota mógł wpaść na pomysł tramwaju. Nie dość że latem szyny się rozciągają i trzeba chłodzić a zimą pękają, do na dodatek tory zajmują miejsce infrastruktury drogowej, do tego niech zdarzy się kolizja czy wypadek albo ktoś zatarasuje ruch, koniec jazdy. A trolejbus składa pałki i jedzie na silniku spalinowym.
Te "pałki" to pantografy, jak w tramwajach, choć innego typu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów