Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edit:
Dopiero teraz przeczytałem wszystkie komentarze i zobaczyłem jak go wszyscy pojechali.
Dobrze Ci chujku!
Ja pierdole, bo myślisz idioto, że każdego stać na konia, milionerze pierdolony. Ludzie radzą sobie jak mogą, upadają i od nowa próbują, a Ty jedziesz sobie L-ką za pieniądze mamy, wracasz do domu i wpierdalasz obiad z warzyw, które twoja matka kupiła właśnie przez dzieło takich pracowitych ludzi. Nie chce mi się tłumaczyć, jesteś kretynem.
Ale kurwa śmieszne, że niestać ich na nowy sprzęt rolniczy... Tak cię to bawi Autorze? Japierdole zachowałeś się jak gówniarz i trochę mnie wkurwiłeś tym śmiechem na końcu...
Aż założyłem konto żeby Cie zbluzgać. Żebyś nie znalazł nic lepszego niż McPraca Prymitywie. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
I tak najbardziej ch**owe jest to, że w XXI wieku w niby cywilizowamym kraju ludzie muszą się tak poniżać i to na własnym kawałku ziemi. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
Nie wiem co Was w tym tak bawi. Widać, niektórych w tym kraju już nawet na konia nie stać. Ludzie przynajmniej wzięli sprawy w swoje ręce żeby mieć co do garnka włożyć i z czego dzieciom kanapki do szkoły zrobić żeby szczawiu nie wyjadały z nasypów. Większość z Was, w takiej sytuacji po prostu zdechłaby z głodu.
edit:
Dopiero teraz przeczytałem wszystkie komentarze i zobaczyłem jak go wszyscy pojechali.
Dobrze Ci chujku!
Przecież to normalne, że inni mają lepiej, inni gorzej. Ludzie, którzy mają więcej, mają prawo czuć się lepsi i mają całkowitą rację. Na chuj te spiny? Boli was to, że zapierdalacie fizycznie za grosze, a niektórzy nie muszą kalać rąk brudną pracą i mają na wszystko? Prawda jest taka, że jesteście podludźmi, zwykłymi burakami, zazdrośnikami i jedyne co możecie zrobić to tylko sobie ponarzekać.
Przecież to normalne, że inni mają lepiej, inni gorzej. Ludzie, którzy mają więcej, mają prawo czuć się lepsi i mają całkowitą rację. Na chuj te spiny? Boli was to, że zapierdalacie fizycznie za grosze, a niektórzy nie muszą kalać rąk brudną pracą i mają na wszystko? Prawda jest taka, że jesteście podludźmi, zwykłymi burakami, zazdrośnikami i jedyne co możecie zrobić to tylko sobie ponarzekać.
a kim ty, kurwa, jesteś mały chujku przed makbukiem i w rajbanach za pieniądze rodziców?
a kim ty, kurwa, jesteś mały chujku przed makbukiem i w rajbanach za pieniądze rodziców?
Jestem kimś, komu nigdy nie dorównasz bucu. Co, zazdrość zżera, że mam pieniądze od rodziców, bo mają wykształcenie i świetną pracę, a Twoi siedzą na zasiłku i narzekają na wszystko i wszystkich wokół? To, że nie potrafili Ci zapewnić godnych warunków to już nie moja wina. Przykro mi, że musisz żyć w takiej patologii, ale to nie znaczy, że możesz mieć pretensje do tych, którym powodzi się lepiej.
Malan, a Ty na chuj sie spinasz moralisto i znawco życia za 5 gr.? Masz 19 lat, więc tyle już wiesz o życiu...
Nie muszę mieć nie wiadomo ilu lat by wiedzieć, że pieniądze rządzą światem, ten kto je ma, ma władzę i przewagę nad innymi.
Jestem kimś, komu nigdy nie dorównasz bucu.
Można jaśniej? kolejny "biznezmen"?
tak się składa, że tu, w internecie, każdy jest tym, co sobą prezentuje. ty zaprzentowałeś gówno. cieszę się, że nigdy ci nie dorównam.
Co, prawda w oczy kole, burku? Takie prostackie odzywki zostaw dla swoich osiedlowych koleżków spod klatki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów