Film własnej produkcji jak jeszcze L-ką jeździłem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja pierdole, bo myślisz idioto, że każdego stać na konia, milionerze pierdolony. Ludzie radzą sobie jak mogą, upadają i od nowa próbują, a Ty jedziesz sobie L-ką za pieniądze mamy, wracasz do domu i wpierdalasz obiad z warzyw, które twoja matka kupiła właśnie przez dzieło takich pracowitych ludzi. Nie chce mi się tłumaczyć, jesteś kretynem.
Homonto i na pole!!
Kamerować za kierownicą???
Mam nadzieję że do dziś nie zdałeś egzaminu
Mam nadzieję że do dziś nie zdałeś egzaminu
Nie ma to jak nauka w ruchu drogowym, a później przyjedzie takie "kierowca" do miasta gdzie nie daj boże są jeszcze tramwaje i matrix kurwa marix okazuje sie ze "ja nie potrafię jezdzic samochodem" dalej se kurwa po polach jeździjcie
Nie ma to jak nauka w ruchu drogowym, a później przyjedzie takie "kierowca" do miasta gdzie nie daj boże są jeszcze tramwaje i matrix kurwa marix okazuje sie ze "ja nie potrafię jezdzic samochodem" dalej se kurwa po polach jeździjcie
Defect napisał/a:
Ja pierdole, bo myślisz idioto, że każdego stać na konia, milionerze pierdolony. Ludzie radzą sobie jak mogą, upadają i od nowa próbują, a Ty jedziesz sobie L-ką za pieniądze mamy, wracasz do domu i wpierdalasz obiad z warzyw, które twoja matka kupiła właśnie przez dzieło takich pracowitych ludzi. Nie chce mi się tłumaczyć, jesteś kretynem.
oceniasz gościa w ogóle go nie znając nie ładnie...
ale chuj tam masz rację, to samo pomyślałem
Ile internetowych napinaczy wyżywa się tutaj. Spać gimbusy jutro szkoła
@nieodwracalne
sam jesteś gimbus, mam 22 lata i od 4 lat pracuje. A brak krytyki wobec naśmiewania się z takich ludzi, jest dopiero wysokiej klasy 'gimbusiarstwem'
sam jesteś gimbus, mam 22 lata i od 4 lat pracuje. A brak krytyki wobec naśmiewania się z takich ludzi, jest dopiero wysokiej klasy 'gimbusiarstwem'
Miki6830, a kolega widzę, że z Warszawy .
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Aż założyłem konto żeby Cie zbluzgać. Żebyś nie znalazł nic lepszego niż McPraca Prymitywie. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
I tak najbardziej ch**owe jest to, że w XXI wieku w niby cywilizowamym kraju ludzie muszą się tak poniżać i to na własnym kawałku ziemi. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
I tak najbardziej ch**owe jest to, że w XXI wieku w niby cywilizowamym kraju ludzie muszą się tak poniżać i to na własnym kawałku ziemi. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów