Manewr cofania i chiński Stevie Wonder za kierownicą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:01
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Popatrze w lewo, popatrze w prawo, coś jedzie, to se wyjde, bo jestem azjatą
Naprawił typa. Teraz będzie kulawy na obydwie nogi.
Ślepy albo głupi -chuj tam, że dziadek nawet się nie spojrzał ale jak można go w biały dzień nie widzieć?
Obydwaj wymierzyli miejsce i czas - spotkali się centralnie.
Gdyby kierowca miał otwarty bagażnik, zapewne efekt wpakowania dziadka do wnętrza mógłby być spektakularny...
Gdyby kierowca miał otwarty bagażnik, zapewne efekt wpakowania dziadka do wnętrza mógłby być spektakularny...
Ubił zombiaka
janlew napisał/a:
Popatrze w lewo, popatrze w prawo, coś jedzie, to se wyjde, bo jestem azjatą
chuj wie, czy dziadek widział na taką odległość
Uratowałem tego staruszka, w ostatnim momencie zatrzymałem filmik.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów