📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś ją zna z towarzystwa tutaj ? przecież takie gowno nie należy komentować im o to właśnie chodzi o zwrócenie takim ćwierćmozgowym myśleniem uwagi bo to to pewnie ma dach nad głową u rodziców hajs tak samo i siedzi ci taka pizda wymysla jakies teorie z swojej nie rozepchanej cipy bo takim postepowaniem żaden facet jej kijem nie tyknie chyba że taki sam pokrój debila jak autorka tego o to materiału.
Toć juz to same gówno na ryju to krzyk o atencje wiec czemu sie dziwicie ze pierdoli takie prowokacyjne glupotki
Ale wy to jesteście kurwa pelikany. Gorzej jak dzieci. Śmierdzi sarkazmem na kilometr, wystarczy dobrze zatytułować i intencje tego przesłania poszly się jebać. Oczywiście że sklepy są ważniejsi od czarnych, wszystko jest ważniejsze od czarnych. Nie jestem rasista bo gdyby czarny czy to biały wkradl się do sklepu tak samo powinno się łeb uciąć. Murzynki bym nie wyru chal bo te czarne cipy wyglądają jak końskie lico, ale nie nie jestem rasistą. Czarny to ładny kolor, ale nie jako kolor skóry tfu kurwom na ryj żartowałem.
wilkoala napisał/a:
Kutasopiryna, podawana głęboko dogardłowo.
Swoją drogą chciałbym kiedyś hardcorowo zbałamucić feministkę (taką w miarę ładną).
Kurwa niezły eufemizm
Kolejna tempa dziada co ma odrobinę rozumu w głowie tylko jak robi loda.
Ktoś mądry kiedyś napisał...
Zasadniczo problem polega na tym, że dziewczyna jest nieatrakcyjna, a do tego jest głupia. Zauważyła, że robiąc z siebie szopkę zwraca uwagę otoczenia. No to się.
Ze dwa razy obejrzałem, bo za pierwszym razem nie mogłem uwierzyć w to co widzę i słyszę
To niech wypierdala jebana kurwa do afryki pomagać biednym murzynkom opróżniać wory.
Taka szmata to by mollowi po 5 sekundach na kutasa skoczyła
Taka szmata to by mollowi po 5 sekundach na kutasa skoczyła
Potwierdzam, ważniejsze jest to, żeby przestali niszczyć jakieś randomowe sklepy.
Są tu pewne podobieństwa
Murzyn tak jak i my byliśmy rozgrywania przez starszych i mądrzejszych do swoich celów
Kurwa my jesteśmy takimi bmurzynami Europy
Pierdole bto wszystko
Btw
Typiara potwierdza powszechnie znany fakt że ten zjebany tiktok jest dla jednostek ze sporym deficytem intelektualnym
Murzyn tak jak i my byliśmy rozgrywania przez starszych i mądrzejszych do swoich celów
Kurwa my jesteśmy takimi bmurzynami Europy
Pierdole bto wszystko
Btw
Typiara potwierdza powszechnie znany fakt że ten zjebany tiktok jest dla jednostek ze sporym deficytem intelektualnym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów