Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a moze jestem pijany
Viruś, Ty cały czas jesteś pijany jak zaglądasz na sadolka.
Typowe dla męskich świń (zastrzegam że nie wszystkich).
Ale i tak w konkursie na największą zdzirę i tępego chuja to wy cioty przodujecie...
Wkurwiają mnie te durnowate komiksy robione na siłę. Cenię i te błyskotliwe teksty o kobietach przy garach i te prymitywne: krótkie, acz dosadne. A te chujwieco jest robione na siłę przez stado imbecyli w nadziei, że błysną wśród swego gimbusowego towarzystwa i dodadzą sobie kilka punktów do swojej zajebistości. Nie kupuję tego. Piwa ni ma.
mimo to dziękuje .
Wkurwiają mnie te durnowate komiksy robione na siłę. Cenię i te błyskotliwe teksty o kobietach przy garach i te prymitywne: krótkie, acz dosadne. A te chujwieco jest robione na siłę przez stado imbecyli w nadziei, że błysną wśród swego gimbusowego towarzystwa i dodadzą sobie kilka punktów do swojej zajebistości. Nie kupuję tego. Piwa ni ma.
no tak, bo pewnie więcej wart jest komentarz pociskający autorowi, z mnogością przekleństw i koniecznością użycia słowa gimbus ;] gratuluję i błyskotliwości, i kreatywności.
a jak nie lubię tekstów z motywem kobiety w kuchni, tak to jest akurat dobre, zwłaszcza że działa na obie strony.
Wk***iają mnie te durnowate komiksy robione na siłę. Cenię i te błyskotliwe teksty o kobietach przy garach i te prymitywne: krótkie, acz dosadne. A te ch*jwieco jest robione na siłę przez stado imbecyli w nadziei, że błysną wśród swego gimbusowego towarzystwa i dodadzą sobie kilka punktów do swojej zajebistości. Nie kupuję tego. Piwa ni ma.
Chuja nas to obchodzi.
Co za shit, zero kurwa tolerancji, dzieciak ma małego i nie umie się z tym pogodzić.
Typowe dla męskich świń (zastrzegam że nie wszystkich).
Ale i tak w konkursie na największą zdzirę i tępego chuja to wy cioty przodujecie...
Typowe dla męskich świń? To ja chyba muszę zacząć siadać w rozkroku, bo mnie to rozbawiło.
Acha i więcej dystansu, dziewczyno, bo ci się zmarszczki porobią od nerwów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów