18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
TB303 2017-11-03, 20:28 21
Poziom wyjebania - Chiny

(najprawdopodobniej to Chiny)
Zgłoś
~Velture 2017-11-03, 20:31 1
A może to jej psy i nauczyła je atakować na płacz aby pozbyć się dziecka i żeby każdy myślał, że to był wypadek?
Taka mama madzi 2.0

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
czarnykun 2017-11-03, 20:32
To psy Spacey'a chyba. Zamiast małego wpierdolić to mu nachy ściągają.
Zgłoś
kosmerf 2017-11-03, 20:35 1
A może pies nagrywał?
Zgłoś
Noside 2017-11-03, 20:44 29
Właściciel nagrywał. Mówił do kobiety "Proszę nie denerwować moich piesków. One tylko się bawią"

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Azus 2017-11-03, 21:23
bo to jebani azjaci , porównywalni do ciapaków
Zgłoś
~DMT 2017-11-03, 21:26 53
Azus napisał/a:

bo to jebani azjaci , porównywalni do ciapaków

Jacy pojebani by nie byli, to porównywanie ich do ciapaków, jest co najmniej dużym nietaktem...

Q L I M A X
Zgłoś
przemslot 2017-11-03, 21:50 8
Kundle sie zemsciy, tym razem one zezra kitajca
Zgłoś
mygyry 2017-11-03, 21:56 1
Od razu mi mniej szkoda piesków które "łowią" z ulicy i do gara
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-11-03, 21:59 1
Ty, Velture ty się miarkuj, bo jeszcze Ci na chatę wjadą. Śmieszki, heheszki ale to nie głupi sposób, żeby kogoś ubić. Kto Ci to kurwa udowodni, jeżeli nigdzie się nie będziesz chwalił i szkolić psa będziesz w ukryciu.

@MaszAyahuaskę właśnie, zastanawiające czemu jeszcze, na te wszystkie metody tortur, nie dali więźniów wygłodniałym psom. Przecież tego psiego tajtałstwa musi się tam szwędać od pyty.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Fulcrum1988 2017-11-03, 22:00 1
Być zjedzonym przez własne jedzenie... Cóż za ironia
Zgłoś
Putikonto 2017-11-03, 22:06 6
ale w czym pomagać? w gryzieniu dziecka?
Zgłoś
wasyl88 2017-11-03, 22:40 2
Gdyby wszyscy pomagali to byśmy chuja oglądali
Zgłoś
Gizmolka 2017-11-03, 22:50
@up wejdź na harda, to sobie pooglądasz, szczególnie damski chuj.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów