-O przepraszam pana najmocniej. Już koryguję zamówienie.
-O przepraszam pana najmocniej. Już koryguję zamówienie.
Moja 15 letnia sąsiadka z biedniejszej rodziny zaczęła dawać dupy, żeby tylko mieć tego iphona.
znasz jej nr?
Moja 15 letnia sąsiadka z biedniejszej rodziny zaczęła dawać dupy, żeby tylko mieć tego iphona.
Upewnij się, że na pewno 15 skończone i wspomóż sąsiadkę.
i najważniejsze to podaj namiary na nią.
Pomogliśmy chłopcu choremu na raka więc i dziewczynie pomożemy zarobić na spełnienie marzeń
Pewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości. Doskonały marketing, glupia moda i "celebryci" stworzyli olbrzymie hordy zombie którzy kupuja to gówno tylko dla "szpanu". Umacniaja się nawzajem w przekonaniu, ze skoro tyle to kosztuje to musi byc zajebiste... Lemingi łykaja jabłka, Apple ma ubaw i gruby hajs. Nic mnie nie przekona do tego gówna a używałem przez półtorej roku służbowego iPada (wtedy najnowszy model) - żenada!
Masz zajebistego hejta PIWAMI
Nie do końca masz rację, urządzenia nie są jakoś wybitnie doskonałe, ale w odróżnieniu od Androida mają jedną przewagę - dużą liczbę aplikacji za które płacisz gotówką. W przypadku Andka, masz mnóstwo "darmowych" aplikacji za które de facto płacisz prywatnością. Apple dużo bardziej dba o prywatnośd użytkownika. I to dla mnie główna różnica, główny powód dla którego użytkownicy wydają grubą kasę. Acha. Nie jestem użytkownikiem IphonaPewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości. Doskonały marketing, glupia moda i "celebryci" stworzyli olbrzymie hordy zombie którzy kupuja to gówno tylko dla "szpanu". Umacniaja się nawzajem w przekonaniu, ze skoro tyle to kosztuje to musi byc zajebiste... Lemingi łykaja jabłka, Apple ma ubaw i gruby hajs. Nic mnie nie przekona do tego gówna a używałem przez półtorej roku służbowego iPada (wtedy najnowszy model) - żenada!
Lemingi
Zgoda we wszystkim co napisałeś ale dajcie spokój już tym lemingom... To mit, że popełniają samobójstwo, są całkiem mądrymi stworzeniami.
Wydajnościowo różnicy nie widzę, a sporo czasu spędzam pracując na komórce.
Głównie dzwonię, poczta, przeglądanie rysunków w pdfach, jpg, Sprawdzanie kursów walut, 3 apki do banków, oczywiście FB, Instagram i przeglądanie Sadistica
Obecnie mam pamięci 4/64 GB i więcej nie potrzeba.
Wystarczy, że położysz iPhona na stoliku w loży a na siedzeniach robią się ślady jakby po nich chodziły 50kg ślimaki.
Zanim się obejrzymy, a w Polsce Hujawej i Siajomi zaczną budować fabryki.
I już wtedy nie będziemy pracować za te 700$/m tylko 70$
Żeby nawet nie można było sobie własnego dzwonka ustawić, tylko wszyscy mają taki sam.
Już nie mówię o przesłaniu jakiejkolwiek piosenki czy zdjęcia.
ps. i tak macie ze wszystkim, z samochodami, elektronika, partiami politycznymi XD nie umiecie dac szansy, zeby na samym sobie przekonac sie czy cos jest dobre czy tak chujowe jak wszyscy mowia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów