-O przepraszam pana najmocniej. Już koryguję zamówienie.
-O przepraszam pana najmocniej. Już koryguję zamówienie.
Wydawać po 2 koła na komórkę
Te ajple kosztują nawet 8 000zł
Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości.
Witamy oświeconego, coś co android ma od lat w apple pojawia się jako nowość.
A lemingi cieszą się, że coś nowego jest.
Niby system fajny bo stawiają na prywatność i wirusów mało.
Ale co z tego, skoro brak jest tam podstawowych części?
Ja tam wolę mieć ładowarkę za 10zł z huawei do samsunga, a nie każdy model nowszy na coraz to inną ładowarkę za 200zł
Tyle kasy za zgniłe jabłko
Moja 15 letnia sąsiadka z biedniejszej rodziny zaczęła dawać dupy, żeby tylko mieć tego iphona.
Upewnij się, że na pewno 15 skończone i wspomóż sąsiadkę.
Iphony do 6, powiedzmy do 7 były lepsze od androidów, ale firma poszła w złą stronę. Teraz zamiast większej funkcjonalności to coraz nowsze utrudnienia w normalnym użytkowaniu. Ogólnie najwięcej kupuje tego dzieciaków, które używają głównie do fotek, internetu i ewentualnie gierek, więc nie wykorzystują potencjału telefonu. Dziwię się ludziom, którzy biorą kredyt żeby kupić taki telefon. Sam za dzieciaka nic nie dostawałem i nawet na większy rower sam sobie zarobiłem- teraz telefony dla nastolatków głównie do szpanowania wzięte na kredyt. Moja 15 letnia sąsiadka z biedniejszej rodziny zaczęła dawać dupy, żeby tylko mieć tego iphona.
Ładna chociaż?
Moja 15 letnia sąsiadka z biedniejszej rodziny zaczęła dawać dupy, żeby tylko mieć tego iphona.
Myślę jednak że to nie wina telefonu a tego że małolata mentalnie jest zwykłą kurwą. :v I żeby ktoś nie myślał że bronię apple, miałem w życiu jednego iphone'a, nigdy więcej ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów