-O przepraszam pana najmocniej. Już koryguję zamówienie.
-O przepraszam pana najmocniej. Już koryguję zamówienie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze gada, Polać mu. Taka prawda, celebryci napędzają rynek gadżetami
Ja przykładowo nigdy nie ogarniałem czemu ludzie kupują coś jak zobaczą w reklamie mordę znaną z jakiegoś serialu albo filmu.
Na mnie to nigdy nie działało i nie był to nigdy argument przemawiający za jakimkolwiek zakupem... ale żyjemy w czasach gdzie ludzie płacą patusom kupę hajsu aby oglądać w internecie jak chlają wódkę.
Ja przykładowo nigdy nie ogarniałem czemu ludzie kupują coś jak zobaczą w reklamie mordę znaną z jakiegoś serialu albo filmu.
Na mnie to nigdy nie działało i nie był to nigdy argument przemawiający za jakimkolwiek zakupem... ale żyjemy w czasach gdzie ludzie płacą patusom kupę hajsu aby oglądać w internecie jak chlają wódkę.
Jedyne, co chciałem mieć z filmu to DeLoreana i nadal chcę go mieć.
Wyświetlacz... to mistrz mimo tego że telefon ma już 3lata to ekran ma lepsze kolory i ostrość niż najnowsze samsungi.
Kolorowy / IPS TFT
16M kolorów
1080 x 1920 px (5.50") 401 ppi
vs
Kolorowy / Dynamic AMOLED
16M kolorów
1440 x 3040 px (6.10") 551 ppi
No lepszy w chuj.
Nie ma to jak kupić tel w lombardzie za pół ceny, bo ci co biorą kredyty żeby być cool nie mają ich za co spłacać
No i tak właśnie działa wolny rynek. Kosisz frajerów na kasie za nie potrzebne im gówno... Tak się robi interesy... Jedyne co bym wzioł z tego iphona to procesor z mechanicznym uczeniem się.... Ale znając życie to będzie to za rok w xaomi i huaweiach....
Za 1/3 ceny appla 11
Pewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości.
Bardziej dziwi mnie to że jak ci "modni" kupią sobie ajfona za 4k, bądź co bądź wydajnościowo średni, parametry średnie, ogólnie dupy nie urywa, to wszystko jest ok. Ale jak ja kupiłem Asusa ROG 2 za 4k, bądź co bądź najmocniejszy telefon na rynku , to wszystkim odpierdoliło. No xd
Ale i tak najwięcej o apple wiedzą ludzie, którzy tylko na niego patrzyli nawet nie użytkowali dłużej niż miesiąc
Wypowiadają się jak prawiczki o ruchaniu...
Pewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości. Doskonały marketing, glupia moda i "celebryci" stworzyli olbrzymie hordy zombie którzy kupuja to gówno tylko dla "szpanu". Umacniaja się nawzajem w przekonaniu, ze skoro tyle to kosztuje to musi byc zajebiste... Lemingi łykaja jabłka, Apple ma ubaw i gruby hajs. Nic mnie nie przekona do tego gówna a używałem przez półtorej roku służbowego iPada (wtedy najnowszy model) - żenada!
Zgadzam się w 100%%%
Pewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości. Doskonały marketing, glupia moda i "celebryci" stworzyli olbrzymie hordy zombie którzy kupuja to gówno tylko dla "szpanu". Umacniaja się nawzajem w przekonaniu, ze skoro tyle to kosztuje to musi byc zajebiste... Lemingi łykaja jabłka, Apple ma ubaw i gruby hajs. Nic mnie nie przekona do tego gówna a używałem przez półtorej roku służbowego iPada (wtedy najnowszy model) - żenada!
„Półtorej roku” , kurwa, chyba tylko wieśniaki z androidem tak piszą.
No nie wiem. Miałem raz, dawno temu iphona 3.syf jak chuj. Teraz są duzo, duzo lepsze niz jaki kolwiek inny telefon. Nie zacinaja się. Aparaty mają z gornej półki etc. Siedze w telefonach kupe lat I stanowczo się nie zgadzam kiedy ktos mowi, ze są lepsze telefony od iphonow.
Chuja sie znasz na sprzęcie, telefonu od tabletka nie odróżniasz to czego tu wymagać
Osobiście używam sprzętu apple, między innymi iphona nie dlatego, że taka moda tylko dlatego, że ten sprzęt mnie nigdy nie zawiódł. Mógłbym pisać o wadach tych urządzeń ale mogę też pisać o wadach androida, windowsa itd.
Telefon mega stabilny, płynny, szybki itd. System OS na jądrze linuksa mega ułatwia mi pracę (tym bardziej w erze syfiastych akutalizacji w windows). No i jak już się ma kilka urządzeń appla to żadna firma nie oferuje takiej synchornizacji między urządzeniami.
Nie wiem z czego wynika właśnie ten hejt na wiarę która kupuje sprzęty Appla. Jakoś "applowcy" nie hejtują tak "androidowców"... Jak Andek dorówna pewnymi kwestaimi iPhonowi to się z chęcią przżucę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów