📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ruskich mi nie szkoda AMEN
@up
gdzie ty kurwa tam masz przejście. Tępa cipa przechodziła w miejscu niedozwolonym.
gdzie ty kurwa tam masz przejście. Tępa cipa przechodziła w miejscu niedozwolonym.
@up: przewijam już chyba z 10 raz i pasów nie widzę..
Ty się kurwa przepisów naucz... Nie ma tam pasów a jedynie dzika ścieżka czekamy na filmik z Twoim udziałem
hahhaha xD 4xup mój komentarz xD
dobrze jej tak, niech spierdala na pasy
I dobrze, wyrwał chwasta bo jak sie ma cipę na oczach to z domu nie należy wychodzić...
powinni przenieść truchło na pobocze i lecieć dalej - szła drogą - nie po przejściu ...
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyrucha
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów