📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedno mogę powiedzieć tam też mają chujowe drogi
Widać że jakoś niepewnie tą kierownicą kręcił. Tak jakby pierwszy raz siedział. Może przyhamował i go zniosło w tamtą stronę, bo tak się w motocyklach z wózkiem dzieje przy hamowaniu, a potem spanikował i wypadek gotowy

Albo przyczepka równie chujowa jak drogi i kółeczko zablokowało, co za peszek

Pewnie jakieś zadupie, samochód jedzie raz na dzień, to się musiał wpierdolić na pokaz

srokaty napisał/a:
Albo przyczepka równie chujowa jak drogi i kółeczko zablokowało, co za peszek
![]()
Ja pierdolę. Koło się zblokowało w przyczepce/koszu (prawe) i ściągnęło go w lewo.

Kiedy masz fizykę? Za dwa lata?

Poprostu chcial wyprzedzic...

Książkowy przykład filmiku jaki powinien być na sadisticu.

chciał się bokiem ustawić żeby każdy fele zobaczył jak lśni w słoncu; d
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów