📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nsa
następnym razem napisz czy mam się śmiać czy co, bo doprawdy nie wiem o chuj ci chodzi z tym jakże przezabawnym obrazkiem.
następnym razem napisz czy mam się śmiać czy co, bo doprawdy nie wiem o chuj ci chodzi z tym jakże przezabawnym obrazkiem.
Coś czuje, że Amerykanie naprawdę sądzą, że H. Ford wymyślił samochód. Oni kurwa zawsze muszą wszytko wynaleźć niedługo będą pierdolić, że pierwsi wynaleźli koło i ogień
trzelpy napisał/a:
nsa
najwyżej mogę apelować o kapok dla Ciebie, żebyś się w brodziku intelektualnym nie podtapiał pozdrawiam;)
Jakuś napisał/a:
Coś czuje, że Amerykanie naprawdę sądzą, że H. Ford wymyślił samochód. Oni kurwa zawsze muszą wszytko wynaleźć niedługo będą pierdolić, że pierwsi wynaleźli koło i ogień
to myślisz że kto wynalazł koło i ogień??? nikt oprócz ich by tego nie wynalazł...
Aras64 napisał/a:
http://iitv.info/on-ona-i-dzieciaki/
Zanim zaczną wrzucać kolejne fragmenty i będzie jak z FG.
dzięki nie muszę ściągać serii smallville
Uwielbiam ten serial, bo jest kwintesencją czarnuchowatości. Jest o czarnuchach z czarnuchami i dla czarnuchów. To co w nim jest "zabawne" mnie irytuje, bo jest fest czarnuchowe. I jest rasistowski, bo jedyni biali jacy się pokazują to jebane złe charaktery .
Jakuś napisał/a:
Ja naprawde w to wierzylem ze Amerykanie odkryli wszystko , przynajmiej tak bylo w grze cywilizacja IV, gdy gralem ich nacja :<
cosinus napisał/a:
chujowego filmu
to nie film tylko serial pędzlu.
Przejrzałem jakże ogromną liczbę twoich postów i albo narzekasz albo szukasz zaczepki, weź się ogarnij albo wypierdalaj, nie potrzebujemy trolli/napinaczy/32letniego gimgówna/niespełnionych pajaców czy czym tam jesteś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów