Specjalnie to zrobiła, plan był przecież doskonały.
Specjalnie to zrobiła, plan był przecież doskonały.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czerwonoszyje (Redneck's) dla wyjaśnienia to określenie wiejskiego idioty lub na nasze warunki typowego karka / dresa
no i nie trafiłeś
Redneck - historyczne, slangowe określenie o zabarwieniu pejoratywnym, określające biednych, białych farmerów na południu Stanow Zjednoczonych. Nazwa dosłownie oznaczająca czerwony (domyślnie od opalenizny) kark nawiązuje osobistego wykonywania fizycznych prac polowych w odróżnieniu od bogatych farmerów posługujących się niewolnikami a później pracownikami najemnymi i maszynami. Pojęciami o podobnym znaczeniu są "cracker" (w odniesieniu do mieszkańców Georgii i Florydy), "hillbilly" (w odniesieniu do mieszkańców Appalachów i wyżyny Ozarks) czy "white trash". W środowisku amerykańskiego południa jest obecnie uznawane za symbol tożsamości i zatraciło tam swój pejoratywny wydźwięk, na takiej samej zasadzie, jak w innych środowiskach słowa nigger oraz queer
W potocznym znaczeniu to po prostu wieśniak.
debile... myśleli, że wsadzą tam auto pod takim kątem.... makabra
uwierz da się
sadistic.pl/wielka-kompilacja-faili-winow-i-dziwnych-sytuacji-2010-vt1...
46:19
Won z takimi starymi gównami z sadistica!
Jesteś moim mistrzem człowieku. Ile się namęczyłeś żeby to znaleźć?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów