📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to jest kurwa smutne. bo to nie przez to, że jestem brzydki...
Albo, że urodziłeś się w rumuńskiej rodzinie czarnych żydów i jesteś gruby i rudy...
@up dlaczego od razu zonaty? nie mozna byc zonatym z 40 mln dziwek...
Jeżeli kłamie, że ma dziewczynę, to mówi prawdę czy nadał kłamie?
ari.exodus napisał/a:
Jeżeli kłamie, że ma dziewczynę, to mówi prawdę czy nadał kłamie?
To zależy. Dziś w metrze przyczepiła się do mnie jakaś brzydka dziewczyna (sama powiedziała na wstępie "jak coś jestem dziewczyną", więc była świadoma tego jak wygląda, a ja tym samym stałem się świadomy, że nie muszę wrzucać gościa który do mnie podbija pod pociąg), śmierdząca klejem z egzemplarzem jakiegoś magazynu dotyczącego muzyki rockowej. Była ewidentnie na fazie i na pytanie czy mam dziewczynę - mimo, że nie mam - odpowiedziałem, że tak, aby uniknąć dalszej konwersacji.
I widzisz, w tym wypadku pytanie które ona zadała, w mojej psychice szybko przekształciło się w pytanie: "ile jest 2+2", na co zgodnie z regułami matematyki odpowiedziałem "tak". Tym sposobem nie skłamałem, rozwiązując skomplikowane równanie w pamięci i udzielając odpowiedzi co do wyniku tego równania i jednocześnie nie informując czego dotyczy owe "tak".
Na pytanie "ile jest 2+2" powinieneś odpowiedzieć "4", a nie kurwa "tak", więc twój argument jest inwalidą
ocwpzw napisał/a:
Na pytanie "ile jest 2+2" powinieneś odpowiedzieć "4", a nie kurwa "tak", więc twój argument jest inwalidą
Inwalidą jest mózg, który nie potrafi rozpoznać próby absurdalnego (mimo, że może nieudanego) poczucia humoru. "Twórczość" z nudów, ale łatwo się domyślić, że nie popełniłem tego błędu specjalnie. Opisana sytuacja zdarzyła się akurat dziś, więc na jej podstawie wymyśliłem argument, który mógłby dowodzić paradoksu, cytowanego przeze mnie poprzednika.
Chociaż nie wiem czy jako kontrargument do Twojej wypowiedzi nie wystarczyłoby samo: " "
@up akurat chomiki są zajebiste! I nie mówię nawet o taśmie izolacyjnej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów