📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chodniku się nie jeździ jak jest droga...
Zjebów na drogach nie brakuje wszędzie, nie ma co zwalać na przybyszy.
baronturbina napisał/a:
Kurwa, u nas niedługo będzie to samo
Zjebów na drogach nie brakuje wszędzie, nie ma co zwalać na przybyszy.
wygląda jak samobójstwo, czemu młody odskoczył wprost pod ładę ?
AndrzejDuda napisał/a:
wygląda jak samobójstwo, czemu młody odskoczył wprost pod ładę ?
Wątpię...
Raczej słaba, późna reakcja i zły wybór. Widocznie auto za mocno skręciło w prawo i gówniak chciał skoczyć w lewo, niestety kierowcą skontrował odbicie w prawo i teraz za mocno skręcił w lewo i zgarnął dzieciaka co chciał uniknąć jego pierwszy wywód.
Chociaż nie będzie problemu ze znalezieniem gówniarza bo zostawił ślad jak ślimak.
A to ci dopiero niespodzianka, myślałem że ściągnie typa bez reakcji.
Udało mu się w ostatnich chwili. Miał młody refleks
Tak widocznie miało być. Jakby szli chodnikiem też by ładziorz zabrał
No nie do końca. Ten na ulicy nie został potrącony więc raczej na niej jest bezpieczniej
baronturbina napisał/a:
Kurwa, u nas niedługo będzie to samo
Się czepiasz. Z 3 mln 80% to kobiety i dzieci. Niech połowa z tego to kobiety w wieku obruchliwym. Już osiedlowe panie płaczą, że im klientela znika bo przybyszki pukają się z zamiłowania i dla sportu.
Nie narzekajmy a korzystajmy, bo powinno być tylko lepiej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów