📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dla łażących po ulicy jak ta ciota , jedyne rozwiązanie
Kurwa, coś pięknego. Pracuję aktualnie w Bratysławie i tutaj 3/4 pojebów przełazi kurwa przez drogę z 6 pasami ruchu na dziko, najczęściej razem z dziećmi. Też mam często ochotę zrobić jak koleś na filmie...
Nie ma to jak móc odreagować stres w drodze do pracy.
Kiedyś znajomy potrącił ze skutkiem śmiertelnym babę, która śpiesząc się do kościoła wlazła na czerwonym świetle. Nie był pijany, prędkość nie przekroczona. Osiem jebanych lat ciągania po sądach, odwołania "poszkodowanej" rodziny zmarłej. Do ostatniego dnia mimo ewidentnego braku winy prokurator (i tak już mocno już stonowany po zeznaniach świadków i kolejnych ekspertyzach) dalej domagał się odszkodowania i chociaż pół roku w zawieszeniu...
Wpierdol za głupotę i narażanie kierowcy na ostre nieprzyjemości w pełni zasłużony
Wpierdol za głupotę i narażanie kierowcy na ostre nieprzyjemości w pełni zasłużony
Gościu jechał definitywnie za szybko jak na taką drogę wg mnie, co nie usprawiedliwia tego kołka co sobie spacerował po drodze. Moim skromnym zdaniem obaj powinni dostać wpierdol i to najlepiej czymś ciężkim, metalowym z ostrymi kantami. Miło widziany filmik na hardzie.
Gość był techicznym w cukrowni i musiał sprawidzić połączenie instalacji po drugiej stronie ulicy. Musiał przejśc przez drogę i 10 metrów w pole. Najbliższe przejście dla pieszych było oddalone w sąsiedniej wiosce około 5km dalej. I kto tu jest burakiem gość który zapierdala 120 po drodze z ograniczeniem do 90 czy pracownik produkcji?
xjan Frajer z cukrowni który nie potrafi przejść przez drogę SZYBKO i nie wpierdalając się pod samochody. Kierowca zdążył wyhamować z tych ~100 km/h do zera, zawrócić i podjechać do idioty a ten nadal nie zszedł z jezdni.
W rosji nie ma przepisów ale w Polsce na takiej drodze można zgodnie z prawem przechodzić. Burakiem to jest typ, który dopierdala taką drogą 200 i jeszcze sie napina, ze czlowiek idzie przez ulice. Co on mial kurwa przebiegac bo jedze wielki panicz. Kierowca powinien dostac solidny wpierdol
@Abraxus ty lepiej poczytaj PoRD deklu xDDD
"3. Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych, o którym mowa w ust. 2, jest dozwolone tylko pod warunkiem, że nie spowoduje zagrożenia bezpieczeństwa ruchu lub utrudnienia ruchu pojazdów. Pieszy jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdom i do przeciwległej krawędzi jezdni iść drogą najkrótszą, prostopadle do osi jezdni."
Cytuję z polskiego prawa, w Rosji jak i w innych krajach pewnie jest podobnie
PS.: chyba że to bait, no to się dałem złapać.
"3. Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych, o którym mowa w ust. 2, jest dozwolone tylko pod warunkiem, że nie spowoduje zagrożenia bezpieczeństwa ruchu lub utrudnienia ruchu pojazdów. Pieszy jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdom i do przeciwległej krawędzi jezdni iść drogą najkrótszą, prostopadle do osi jezdni."
Cytuję z polskiego prawa, w Rosji jak i w innych krajach pewnie jest podobnie
PS.: chyba że to bait, no to się dałem złapać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów