📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wykaże się teraz pewnie ani inteligencją, ani elokwencją, ale powiem tak:
Jebać nazizm
Jebać nazizm
To tylko pokazuje jak bardzo naród jest rozczarowany "reprezentacją" której grać się nie chciał bo niezależnie od wyniku meczy w kontrakcie stało że premia się należy
oskiboski napisał/a:
To tylko pokazuje jak bardzo naród jest rozczarowany "reprezentacją" której grać się nie chciał bo niezależnie od wyniku meczy w kontrakcie stało że premia się należy
chuj z reprezentacja, najwieksza kase i tak zgarnalela menda Lato, kutas dostanie 8 milionow zl za to ze siedzi na stolku PZPN w tym kraju
Znowu zaczęło sie kopiowanie z ,,Jebzdzidy.pl,, ...
mirekluk18 napisał/a:
Znowu zaczęło sie kopiowanie z ,,Jebzdzidy.pl,, ...
prac autorskich, jedynych i niepowtarzalnych szukaj na mojapoezja.pl albo czymś w tym stylu.
się nie podoba to nikt Cię tu nie trzyma.
a narzekać to każdy potrafi.
@up
tak,tak.Zawsze to samo...
tak,tak.Zawsze to samo...
Piwko za to, ze pierwszy raz widzę kreta.
Mi też chce się rzygać, szczególnie jak zobaczyłem Tuska na meczu Grecja - Niemcy, a na polskich meczach go jakoś nie widziałem. Już pomijam fakt że padalec siedział nie OBOK Merkel, a pod nią, wyglądał jak jebany podnóżek. koko koko euro spoko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów