Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sportowo to on się nie zachował, ale walka nie została przerwana. Nie wiem, co ten Grigorian miał na myśli odwracając się i idąc do narożnika.
Racja, tym bardziej widział z kim walczy
O kurwa, sadole bronią smolucha? ten portal zginął.
"Dołączył 2 marzec 2017" no kurwa faktycznie masz duże do gadania w kwestii porównywania, zasług, pracy na rzecz portalu i wiedzy, jak sadistic wyglądał kiedyś, co się zmieniło itd.
Tych dwóch pajacy, którzy skoczyli na zawodnika walczącego zgodnie z przepisami - już ciul, że czarnego - powinno opuścić halę skutymi i dostać w sądzie zarzut pobicia. Bo ich białawy pupilek zdecydował, że "a chuj z tym, grzeję w bieszczady!" w środku walki, której nikt nie przerwał.
Groenhart zagrał czysto.
Sportowo to on się nie zachował, ale walka nie została przerwana. Nie wiem, co ten Grigorian miał na myśli odwracając się i idąc do narożnika.
Co tutaj jest niesportowego wytłumacz mi ? Kurwa sadistic a same pizdy zniewieściałe.Wytłumaczę wam "Defend yourself all the time" - tak powiedział komentator. To jest walka i co to za odwracanie się jak w przedszkolu? Jak dla mnie gościu po tym kolanie był kompletnie zamroczony, runda trwała, sędzia nie przerwał, wszystko jak najbardziej sportowo i przepisowo.
A murzyn się zachował niesportowo i dobrze, że dostał wpierdol. W ulicznych walkach nie ma zasad, a jednak nie kopiecie leżącego, prawda? Tutaj zaszło wyraźnie nieporozumienie, może ubzdurało mu się, że sędzia zasygnalizował koniec rundy, więc spokojnie odszedł do narożnika. A wszyscy co bronią murzyna powinni być kopani przy glebie tak, żeby zrozumieli na czym polega sportowe zachowanie. Wbrew pozorom to nie znaczy zgodne z regulaminem.
PS: W tym przypadku zrobiłbym jak nutella chyba, że biała pizda już słyszy głosy.
"Dołączył 2 marzec 2017" no kurwa faktycznie masz duże do gadania w kwestii porównywania, zasług, pracy na rzecz portalu i wiedzy, jak sadistic wyglądał kiedyś, co się zmieniło itd.
Tych dwóch pajacy, którzy skoczyli na zawodnika walczącego zgodnie z przepisami - już ciul, że czarnego - powinno opuścić halę skutymi i dostać w sądzie zarzut pobicia. Bo ich białawy pupilek zdecydował, że "a chuj z tym, grzeję w bieszczady!" w środku walki, której nikt nie przerwał.
A czy trzeba być piekarzem żeby ocenić smak chleba? albo czy trzeba być samemu w sobie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów