📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzyński, kurwa, frajerski cios.
Miłe dla oka zakończenie
Miłe dla oka zakończenie
Sportowo to on się nie zachował, ale walka nie została przerwana. Nie wiem, co ten Grigorian miał na myśli odwracając się i idąc do narożnika.
Tępy białas odwócił się dupą do gościa i sobie idzie. Walka trwała sędzia nie przerwał więc w czym problem. To jest sport i chodzi o to żeby wygrać a nie użalać się za płaczącym frajerem. Łatwa kasa i brawo. A z kibolami poradzą sobie lepiej niż w pl.
Jebnął z partyzanta, ale w trackie walki. Zachował się jak ostatni kutas, ale wszystko w zgodzie z przepisami.
zgodnie z przepisami, owszem ale jakim scierwem trzeba byc zeby tak zrobic. trzeba miec dna czarnych, bo widzialem wiele walk kiedy przeciwnik mogl tez tak zrobic, a nie zrobil.
Koleś opuścił rękawice i wraca do narożnika Não zapewne wie że ma rozwalona głowę a to jebane zwierzę go bije ... Typowo po murzyńsku jak jebana małpa
Nie wierzę, że stanę po stronie murzyna ale widzę, że sami debile komentują...
To jest ring tam się walczy a nie robi sobie przerwę w trakcie walki , przez te parę minut jedyne co może przerwać walkę to sędzia, gong lub nokaut
To jest ring tam się walczy a nie robi sobie przerwę w trakcie walki , przez te parę minut jedyne co może przerwać walkę to sędzia, gong lub nokaut
zagranie bambo, typowe z dzielnicy,
ale czy biały to zrozumie
ale czy biały to zrozumie
Murzyn miał rację. Zachował się zgodnie z przepisami oraz duchem sportu. Co innego gdyby białas zaczął utykać, czy coś. Ale on się bezceremonialnie odwrócił. Jeżeli chciał wstrzymać walkę, powinien był dać wyraźny znak, a nie jak baba iść w kąt.
Czarny nie powinien mieć żadnych wyrzutów sumienia. Taki sport. Jeżeli ktoś tego nie rozumie, niech weźmie się za bieganie lub inną gejowszczyznę.
Czarny nie powinien mieć żadnych wyrzutów sumienia. Taki sport. Jeżeli ktoś tego nie rozumie, niech weźmie się za bieganie lub inną gejowszczyznę.
"protect yourself at any time" - głowna zasada na ringu, sędzia w każdej federacji mówi to na początku. Koniec tematu.
EDIT: Przecież nawet przed walką sędziowie mówią "Defend yourselves" i w 0:08 komentator te słowa przytoczył.
a mi się zdaje, że to po tym kolanku które dostał w nos w głowie mu zadzwoniło i myślał że koniec rundy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów