18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ququa 2021-12-10, 21:17 2
uwaga uwaga

film dla ludzi o mocnych nerwach

szkoda, że fajki sobie nie zapalił ....
Zgłoś
ruddie 2021-12-10, 21:23 6
kurewska łajza, nienawidzę marnowania alko
Zgłoś
Aga2010 2021-12-10, 21:25
Toz to Rasputin
Zgłoś
Heret666 2021-12-10, 22:07 1
fable zapomiane opowieści muzyka ? XD
Zgłoś
Folur 2021-12-10, 22:42 1
pewnie chujowi nie chcieli już sprzedać bo zapruty jak stodoła to się zaczął wyżywać
jestem za eutanazją takich zoombie albo zsyłką na syberię do wyboru, tacy co żyją tylko po to żeby chlać i zatruwać życie innym
Zgłoś
Marco_Zg 2021-12-11, 1:16
Jakość jak na obecne czasy FHD z interpolacją, z 280x320.
Zgłoś
sothis 2021-12-11, 1:59
Folur napisał/a:

pewnie chujowi nie chcieli już sprzedać bo zapruty jak stodoła to się zaczął wyżywać
jestem za eutanazją takich zoombie albo zsyłką na syberię do wyboru, tacy co żyją tylko po to żeby chlać i zatruwać życie innym

Coś w tym jest.
Zgłoś
Quassar 2021-12-11, 2:49 2
Alkochol zniszczył mu życie teraz on niszczy alkochol by to nie spotkało innych.
Nie każdy bohater nosi pelerynę.
Zgłoś
McQurwa 2021-12-11, 8:01
Kara śmierci dla skurwysyna, tyle zła wyrządził. Masochizmem jest oglądanie tego

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
MinisterKanister 2021-12-11, 20:47
Ot Wanie fantazja poniosła
Zgłoś
Kidl3r 2021-12-13, 10:45
Ja wiem że o żonę można sie powiesić, ale żeby alkohol niszczyć.... 100 lat z żoną mu życzę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów