akcja od 0:16
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Kurwa ale wrażliwe czerwone piłkarzyki... jeszcze ten sam odruch gdy zobaczyli kolano, pewnie wyuczony jak to na prawdziwych piłkarzy przystało... mogli jeszcze się tam wyłożyć obaj i krzyczeć,że ich sfaulował...
AroGiant napisał/a:
urwa ale wrażliwe czerwone piłkarzyki... jeszcze ten sam odruch gdy zobaczyli kolano, pewnie wyuczony jak to na prawdziwych piłkarzy przystało... mogli jeszcze się tam wyłożyć obaj i krzyczeć,że ich sfaulował...
Oni pedalscy? Wszyscy skupili uwagę na rozjebanym kolanie, a tylko Ty skupiłeś się na kilku gościach z Portugalii
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Ciekawe jak głośno chrupnęło
nic nie chrupneło, rzepka sie przemieściła poprostu, dodatkowo pewnie jakies wiazadła mu poszły.. mam wsumie podobna dolegliwosc, dosc czesto mi rzepki " wyskakują" ze swojego stawu, boli jak cholera, ale nauczyłem sie juz wsadzac to gówno na miejsce sam
Beczą bo nie ubezpieczony był .
Na sadistic'u cała prawda !!!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów