Ja tam wolę w mieszkaniu jak zwykły, cywilizowany obywatel z chociaż odrobiną przyzwoitości a nie jak kurwa zwierzęta. Zmień płeć i puszczaj się z czarnymi jeśli to cię uszczęśliwi ale nie wmawiaj innym, że to normalne
Jessie masz rację. Też preferuję jako kobieta w domu jak cywilizowany człowiek. U naczelnych jak widać nie
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....prawda taka, ze większość z nas, facetów z takim popędem jaki maja, będąc dupą tez by dawali czarnym, czy innym typom po imprezach, jakby tylko byli atrakcyjni, ja tam się tym łaskom nie dziwię, na zdrowie!
trzeba korzystać póki ciało jędrne, później i tak oklapnie czy będziesz się ruchac z jednym przez cale życie, czy z jednym co noc, taka prawda
Ja tam wolę w mieszkaniu jak zwykły, cywilizowany obywatel z chociaż odrobiną przyzwoitości a nie jak kurwa zwierzęta. Zmień płeć i puszczaj się z czarnymi jeśli to cię uszczęśliwi ale nie wmawiaj innym, że to normalne
co się gościa czepiasz, żona mu się puściła z bambusem, teraz wychowuje czekoladowego brajanka to i jakoś musi sobie to usprawiedliwić
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęco się gościa czepiasz, żona mu się puściła z bambusem, teraz wychowuje czekoladowego brajanka to i jakoś musi sobie to usprawiedliwić
wole dziecko po czarnym, niż być dzieckiem i kochankiem tego samego księdza, no cóż musisz sobie jakoś ten rasizm tłumaczyć xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów