📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
para nienormalnych
ooo Strażnik czasu dziś o 21
ależ chujostwo
wypad mi z tym pedalstwem
dzieki za wrzutki polskich kabaretow. dobrze wiedziec, ze mamy cos bardziej zenujacego, niz pilkarze
Wy udajecie, czy naprawdę jesteście tacy tępi, że nie widzicie w tym sensu i pewnego ostrzeżenia, że wobec panujących trendów na homoseksualizm, zmiany płci i inne pojebane zboczenia, taki obraz będzie normalnością dla przyszłych pokoleń ?
CHYBA ŻE COŚ Z TYM ZROBIMY. Ale oczywiście większość myśli tylko w kategoriach "fajne albo pedalskie" i na tym kończy się ich horyzont umysłowy. Szkoda.
Za kabaret jak najbardziej piwko. Niezbyt śmieszny, ale prześmiewczy.
Wy udajecie, czy naprawdę jesteście tacy tępi, że nie widzicie w tym sensu i pewnego ostrzeżenia, że wobec panujących trendów na homoseksualizm, zmiany płci i inne pojebane zboczenia, taki obraz będzie normalnością dla przyszłych pokoleń ?
CHYBA ŻE COŚ Z TYM ZROBIMY. Ale oczywiście większość myśli tylko w kategoriach "fajne albo pedalskie" i na tym kończy się ich horyzont umysłowy. Szkoda.
Za kabaret jak najbardziej piwko. Niezbyt śmieszny, ale prześmiewczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów