📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
za huya tego nie rozumiem patałachy przejechali sie wybierając gamonia Fornalika który NIC nie osiągnął jako trener klubowy i teraz robią ten sam błąd z Nawałką... Co to kurwa ma być!?
"Piłkom nożnom interesujom siem tylko pedały" a jak przychodzi co do czego to każdy wie o co chodzi i wielki znawca.
Odpierdolcie się od Pana Nawałki był w Górniku, gra szła zajebiście, teraz poszedł do reprezentacji i wszyscy zdziwieni, że patałachy dalej grają swoje. Jak to powiedział p. Kowalczyk są oni pokoleniem przegranym. Z Gówna bata nie ukręcisz. Może tu przyjść Murinio (chuj wi jak się te wszystkie nazwiska pisze), Guardiola czy inne Putiny. Jak w burdelu intteres nie idzie to się zmienia dziwki, nie firanki. Pocieszające jest to, że gramy póki co w Europie. Tak jak San Marino. Gramy i z tego czerpmy przejmność. Jak z niepełnosprawnego dziecka....Kurwa, takie dziecko się rozwija, a my wręcz przeciwnie
Jesteśmy beznadziejni w piłce i tyle. Na chuj drążyć temat?
BongMan
wierz mi, że byłoby jeszcze gorzej im mniej zarobią tym gorzej będą grać. Taki Lewandowski za granicą coś potrafi pokazać, a u siebie w kraju jest śmieszny. Chodzi o to, że w Niemczech dostanie kilkukrotnie większą pensję i tam mu się opłaci poświęcać swoje nóżki, u nas woli nie ryzykować, a i tak mu zapłacą.
wierz mi, że byłoby jeszcze gorzej im mniej zarobią tym gorzej będą grać. Taki Lewandowski za granicą coś potrafi pokazać, a u siebie w kraju jest śmieszny. Chodzi o to, że w Niemczech dostanie kilkukrotnie większą pensję i tam mu się opłaci poświęcać swoje nóżki, u nas woli nie ryzykować, a i tak mu zapłacą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów