18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
M3L3R 2014-03-08, 17:15 14
Zamiast się bronić, powinien uderzyć się w piers... albo każdego patałacha po koleji. Kasa powinna być za wyniki, a nie za cyrk na boisku.
Zgłoś
SnieznyWilq 2014-03-08, 18:45 2
Nie o taką Polskę walczyłem
Zgłoś
e................a 2014-03-08, 18:47
Hehe dobre .To trener jakby nie było reprezentacji więc może któryś z ludzi Wladimirowicia to przeczyta.
Zgłoś
bloodwar 2014-03-08, 18:53 3
Jakby ludzie odpowiedzialni za stan polskiej piłki bili się w pierś za każdym razem kiedy popełnią jakiś błąd - mielibyśmy teraz w kostnicach armię martwych ludzi z połamanymi żebrami i wklęsłymi od uderzeń klatami

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
BongMan 2014-03-08, 18:58 15
Dać chujkom średnią krajową, a premie tylko za wygrane mecze. Skończyłoby się gwiazdorzenie i zaczęła gra.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
zonik 2014-03-08, 19:06 11
Odnoszę wrażenie ,że za Leo jakoś im lepiej szła gra w gałe

pacyfikować kod targowice
Zgłoś
FatboyFat 2014-03-08, 19:12 44
Polski trener nie może być selekcjonerem. Nie ma absolutnie wpływu na poczynania zawodników. Decyzje w tym meczu- nieporozumienie. Pierwsza zmiana w meczu towarzyskim- 70 minuta? Może na Smude się zapatrzył, bo miał od chuja zmian do dyspozycji. Milik kurwa nieporozumienie, ale "gra" twardo cały mecz. No i ta zmiana w ostatniej minucie meczu. To sie robi jak się ma wynik i się go broni- grając na czas. Za leo benhałera potrafiliśmy wygrać z Portugalią. Dziś San Marino wpierdala nam bramki. Mamy stadiony na których są lodowiska i koncerty. I oby było ich więcej, to moze z czegoś sie te stadiony utrzyma. Bo z piłki to sorry- raczej nie ma opcji...
Zgłoś
DuckDodgers 2014-03-08, 19:30 1
Zastanawiam się coraz częściej czy po przejrzeniu kwejka jest sens wchodzić na sadistic.pl
Zgłoś
i................g 2014-03-08, 19:33
Nawałka jak Robert Redford wygląda (np w Zawód: Szpieg)
Zgłoś
dawidhyl 2014-03-08, 19:54
O co chodzi?
Zgłoś
crystaldragon 2014-03-08, 19:55 8
Za każdym razem myślę że gorzej już być nie może i za każdym razem jestem zaskoczony.
Zgłoś
Sledziu_w 2014-03-08, 20:17
Wielki tefałen, a o przecinku zapomnieli.
Zgłoś
Chrumczoł 2014-03-08, 20:34
DuckDodgers, ja nie mam takich dylematów. Może dlatego, że nie przeglądam kfejka? Tak, to chyba to.
Zgłoś
pawciio952 2014-03-08, 21:19
Tak to jest jak bierze się trenera z Polski (na te chwilę chyba nie ma żadnego dobrego polskiego trenera), wzięliby kogoś dobrego zza granicy i dali mu wolną rękę w wybieraniu zawodników, to może by coś ci nasi piłkarze ugrali. (mało to możliwe, bo w polskiej piłce liczy się tylko kasa dla zarządu)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów