Paryż znów zamienia się w strefę wojny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Paryż znów zamienia się w strefę wojny
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A mn ie to jebie. Wiecej mogli tego tałatajstwa sobie przygarnac. Barany
Z jednej strony, dobrze tej startej francy Francji a z drugiej strony jak kurwa tam żyć. Wiem ostały się jeszcze niedobitki prawilnych Francuzów tradycjonalistów, kochających swój kraj i kulturę.
Jak oni muszą sie po takich akcjach podle czuć...
Jak oni muszą sie po takich akcjach podle czuć...
Naszym największym wrogiem jest władza, która sprowadza tych milusińskich gości.
Ale pokojowa demonstracja, to tylko w Polsce, na marszu niepodległości, są zamieszki, pobicia, rozboje, kradzieże, zabójstwa, rasizm, gwałty, podpalenia, niszczenie mienia publicznego
Wcale mi ich nie żal, sprowadzili islamskie bydło do cywilizowanej Europy to niech mają za swoje. Idioci.
Francuzi się budzą?
Może dla uczciwości przekazu należałoby napisać dlaczego tak się stało?
Może dla uczciwości przekazu należałoby napisać dlaczego tak się stało?
Zazdroszczę im tej integracji ze swoim narodem. U nas by cos takiego było to by wyszli z transparentami i pokrzyczeli trochę, a tam są prawdziwi faceci nie jak u nas pizda za pizdą. Niestety ale oni kiedyś opanują ten świat bo idą na przód, a my się cofamy jako mężczyżni. Taka prawda.
medycy i inzenierowie sa bardzo waleczni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów