📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
blacksybiot złamał sadisticowy system. Sam sobie postawił piwo. Gratulacje stary.
Kurwa poziom 15 latków.
Może to dlatego, że jest 9.30 rano ale kurwa nie rozumiem dowcipu... A wy?
Autor musi sobie nowe okulary sprawic bo stare to chyba brudem zarosły!!!
Morał z tej bajki jest krótki i niektórym dobrze znany: wychodź z imprezy napity, ale nie najebany.
Jeżeli obrazek, który umieściłeś w awatarze, przedstawia Ciebie, to nawet na taką laskę nie możesz liczyć
Co do Twojej wstawki, to wypierdalaj z tym na demoty.
Co do Twojej wstawki, to wypierdalaj z tym na demoty.
postawiłbym piwo Thoorowi za komenta ale cos mi sie tu popsuło w każdym razie odzwierciedlił to co uważam niczym zwierciadło odzwierciedlające.
creampie04 napisał/a:
postawiłbym piwo Thoorowi za komenta ale cos mi sie tu popsuło w każdym razie odzwierciedlił to co uważam niczym zwierciadło odzwierciedlające.
Czytając ponownie swój komentarz, sam stwierdziłem, że ta część o mordzie, jest na poziomie przedszkola.
Tak czy siak, ode mnie masz piwo za tekst o zwierciadle:)
to nawet na mistrzach by nie przeszło, to skąd to TU się wzięło? no kurwa.
To są jacyś kurwa "artyści", "guru", "mistrzowie"jak zwał tak zwał, czy obiecywany gromko czarny humor, ktoś bezmyślnie obrzygał wybielaczem?
Jak by na to nie patrzeć, powinien defekować w majty, że ta niewiastka z fotografii się nim zainteresowała, bez względu na stan trzeźwości, gdyż obawiam się, że niestety kobieta o wyglądzie Megan Fox, czy innej Angeliny nie chciałaby nawet kopnąć tegoż panicza w przysłowiową dupę.
Dobranoc.
Jak by na to nie patrzeć, powinien defekować w majty, że ta niewiastka z fotografii się nim zainteresowała, bez względu na stan trzeźwości, gdyż obawiam się, że niestety kobieta o wyglądzie Megan Fox, czy innej Angeliny nie chciałaby nawet kopnąć tegoż panicza w przysłowiową dupę.
Dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów