📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Kaleki się nie bije....
Ale napierdalanie takim ujebanym przedramieniem z góry n leżącego to większa masakracja niż dłoń w rękawicy!
A te macice na ulicy wolabyby aby go uśpić albo wcześniej wyskrobać
plastic napisał/a:
Widzialem jego walkę z "normalnym" przeciwnikiem. 0 szans, jak dorosly z dzieckiem. Ale i tak fajnie
On walczyl z Justinem Geathje, ktory jest w TOP UFC (mistrz Interim - przegral w zeszly weekend z Khabibem, w 2 rundzie, ale 1 runde wygral Justin), wiec przegral z jednym z najlepszych na swiecie. Po tej przegranej nie dostal angazu w UFC, bo wygrana miala mu go gwarantowac. Tak czy siak z taka reka nie ma szans na najwyzszym poziomie
skywalker75 napisał/a:
na tym kikucie też powinien mieć jakiś ochraniacz albo rekawicę
to samo pomyślałem, chyba że mięciutki na końcu
jimiq napisał/a:
A Wy jaką macie wymówkę
Jesteśmy pizdami
Nie znam zasad tego sportu ale mam wrażenie, że chłop po prostu okłada innych z łokcia.
Coś jest kurwa nie halo jak tak wbija tego kikuta w oko.
Jakaś paraMMa
Jakaś paraMMa
Mógłby sobie założyć na rękę takie dildo jak cygan z Borata.
-Ernest Hemingway
o w mordę! Szacun!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów