📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Cyjanek napisał/a:
Gość bez ręki od przedramienia robi rozpierdol.
Tu gościu/trans bez nogi robi rozpierdol
"Stąd zajebane"
Spokojnie tutaj 99% jest skądś " zajebane" nie licząc paru zwyrodnialców co wstawiają filmiki jak jebią własną matkę.
Spokojnie tutaj 99% jest skądś " zajebane" nie licząc paru zwyrodnialców co wstawiają filmiki jak jebią własną matkę.
No kurwa jak co drugi strzał to łokiec, to nie ma się oc dziwić, ze ich składa.
kiejkutem kiejkutem mnie pobił obuz jeden
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów