Pyrgnięta o glebę, niczym niechciany kapelusz zmieciony z głowy porywistym wiatrem, kobieta daje oznaki życia drgawkami, które niebawem się kończą zwiastując jej koniec. Dziecko z nieopodal obserwowało tę scenę notując sobie w dziewiczej główce, że stało się tu coś strasznego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oj tam oj tam, udaje suka, odszkodowania chce
jak idzie byc takim skurwysynem?
Prawie tak samo jak ja jebnąłem gościem gdy byłem w gimnazjum. Wkurwiał wszystkich w klasie i z nudów postanowił mnie opluć prosto w twarz. To ja go na jego twarzą oplułem ziemię... swoją drogą dobrze, że nie miałem dość siły aby zrobić mu nic gorszego od wstrząśnienia mózgu, bo bym to za krat pisał za wyrwanie chwasta.
@Up. Ta w gimnazjum to by ci gówno zrobili. "Za młody, za głupi..." itp.
Wypowie się jakiś ekspert skąd takie drgawki itp ?
gabriel0 napisał/a:
@Up. Ta w gimnazjum to by ci gówno zrobili. "Za młody, za głupi..." itp.
Z naszym pojebanym prawem nawet te 10 lat temu chuj wiadomo co by było. Jeszcze by mnie do poprawczaka wysłali, a potem przenieśli do więzienia czy ki chuj. Z resztą nigdy nie byłem taki jak reszta moich rówieśników. Nawet nauczyciele to wiedzieli, wątpię aby ktokolwiek powiedział "nie wiedział co robi", bardziej by stwierdzili "nie zrobił by tego bez powodu". Między innymi tylko dlatego po tym co się stało to nie mi się oberwało tylko jemu.
K.O.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów