gimbaza nie zrozumie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ach! . gdzie te czasy kiedy magnetofon nie miał siły przewinąć kasety 120min. i trzeba to było zrobić ołówkiem lub długopisem.... a jaka radocha była że sie udało
Gimbaza tyle tu siedzi że już się nauczyła wielu takich powiązań
Ja lubiłem się bawić tą taśma ze środka
Kiedyś czytałem o jakimś eksperymencie u hamburgierów: dali ichniejszym gimbusoidom walkmana i okazało się, że najmądrzejszemu z nich zajęło 2 dni odkrycie, że kaseta ma 2 strony. Odkrył to przypadkiem, chyba nie muszę mówić w jaki sposób.
Edit: Nie dwa a trzy dni, jeszcze lepiej. Znalazłem linka z sadola nawet:
sadistic.pl/walkman-vs-ipod-vt21184.htm
Edit: Nie dwa a trzy dni, jeszcze lepiej. Znalazłem linka z sadola nawet:
sadistic.pl/walkman-vs-ipod-vt21184.htm
Pewnie niejednemu chodzi po głowie pytanie: "A co to kurwa jest obok długopisu?!"
ołówek lepiej wchodził ;]
stahkh napisał/a:
Pewnie niejednemu chodzi po głowie pytanie: "A co to kurwa jest obok długopisu?!"
Chyba "co to kurwa leży na łóżku"
akurat aktualna gimbaza(niestety jestem ich reprezentantem ale już ostatni rok ) jeszcze żyła w czasach w których filmy były na kasetach
Dzisiejsza "gimbaza" będzie się z nas śmiała za ileś tam lat, jak jako starzy ludzie nie będziemy nadążać za techniką...
wormarder napisał/a:
akurat aktualna gimbaza(niestety jestem ich reprezentantem ale już ostatni rok ) jeszcze żyła w czasach w których filmy były na kasetach
Nie ukrywaj wieku.
Skończcie już kurwde z tą "gimbazą". Nauczyliście się nowego słowa i klepiecie non stop. Strasznie uogólniający wyraz odnoszący się najzwyczajniej w świecie do mało wyedukowanej młodzieży. I tak ich trzeba nazywać - po prostu tępaki. Nie widziałem jeszcze, żeby pokolenie, które kończyło szkoły w latach 60' śmiało się z pokolenia absolwentów lat 70', że nie rozumie zasady działania np. gramofonu. Tu chodzi o trochę pokory i niektórym by się przydało ją wbić do łba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów