szybko i konkretnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Taki rzut o glebę kończy się najczęściej tak, że jeden idzie do piachu lub robi pod siebie, a drugi pierdzi w pasiak...! Młode to, tępe bez żadnej wyobraźni!
Kudłatego nieco poniosło z wykończeniem akcji. Ostatni rzut zanadto ryzykowny. Poza tym przyzwoicie.
Pamiętam ze szkoły, kiedy miała być solówa, to zawsze wyganiali na trawę.
Przedtem tego nie rozumiałem.
wilkoala napisał/a:
Pamiętam ze szkoły, kiedy miała być solówa, to zawsze wyganiali na trawę.
Plus wpierdol od innych za uderzenie w potylicę.
A te warchlacze chrumkania to znak podniety, jakieś gody się odbyły czy o co chodzi? Widział ktoś Krystynę Czubówną?
Większy i silniejszy dojebał małego, dowód przestępstwa umieszczony na filmie, brawo dla niggera
To jest chyba efekt tego, że oni w szkole mają na WFie zapasy? Dość niebepieczna technika jak na bójkę uliczną.
Klasyk50 napisał/a:
Taki rzut o glebę kończy się najczęściej tak, że jeden idzie do piachu lub robi pod siebie, a drugi pierdzi w pasiak...! Młode to, tępe bez żadnej wyobraźni!
Przez takich jak Ty nie mielibyśmy co oglądać na Sadolu!
W zasadzie to nie dziwię się, że w USA tak popularne stało się strzelanie do kolegów. Tutaj ten kafarek startuje do bociana, po czym rzuca nim jak marionetką. Oczywiste jest, że zaraz bocian pójdzie do sklepu, kupi pukawkę, względnie zajuma ją ojcu, po czym odstrzeli kafarka przy najbliższej nadarzającej się okazji. Właśnie po to człowiek wymyślił broń palną, żeby różnica w warunkach fizycznych, przestała mieć znaczenie.
RobDeMay napisał/a:
Wagowo to się słabo dobrali
Tu nikt nikogo nie dobierał. Koleś go zaatakował. Zobacz , że pierwsze ciosy padają jak ten nawet jeszcze plecaka nie ściągnął.
[ Dodano: 2024-11-01, 11:55 ]
janusz_biznesu napisał/a:
Kudłatego nieco poniosło z wykończeniem akcji. Ostatni rzut zanadto ryzykowny. Poza tym przyzwoicie.
Takie tchórzowskie ataki nazywasz przyzwoitymi?
Smokw napisał/a:
Tu nikt nikogo nie dobierał. Koleś go zaatakował. Zobacz , że pierwsze ciosy padają jak ten nawet jeszcze plecaka nie ściągnął.
Takie tchórzowskie ataki nazywasz przyzwoitymi?
Life is brutal. Od tyłu go nie zaszedł. Miał czas na zrzucenie plecaka. Nie znamy powodów kudłacza. Ma pozwalać na wszystko kolesiowi tylko dlatego, że ten nie jest w jego kategorii wagowej? Tak naprawdę żadnej przemocy fizycznej nie uważam za przyzwoitą{ poza obroną} .Jednak tu, poza ostatnim rzutem o glebę nie było nic niezwykle oburzającego i niecodziennego. Niestety.
50% szans na przeżycie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów