Efekt uboczny znieczulenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też ostatnio znieczulenie mi dojebała dentystka takie że nie mogłem się aż wysmarkać, uczucie jakby mi miał nos odpaść, ogólnie zastanawiałem się czy nie zrobiła tak specjalnie bo na bombie poszedłem. Trzymało te znieczulenie gdzieś z 5h.
chyba Efukt ;d
ewenon napisał/a:
Jaki kurwa efekt uboczny? Efekt uboczny to jakieś nudności wymioty czy sraczka, a to że nie porusza lewą stroną części twarzy to jest efekt znieczulenia a nie efekt uboczny kurwa jego mać.
ja pierdole... nagle wszyscy doktoraty z medycyny tutaj mają
Ja na początku myślałem że to rosja i po rusku gadajo. A tu po obejrzeniu po raz 60 ty (bo laska z ryja całkiem przyzwoita) wreszcie zauważyłem - usłyszałem, że to polska dziewoja. Swoją drogą to dobrze, bo można wyjechać gdziekolwiek w świat i nie ważne po jakiemu dupy mówią można spokojnie podrywać i ruchać...
Nie wiem co to za dentysta, mój mi wyrywał łącznie 3 zęby i za żadnym razem nie było problemu, dostawąlem szprycę w policzek i w podniebienie, ale nawet na fotelu nie miałem problemów z mówieniem czy mruganiem... o 15 wyrywanie a o 20 na zimne piwko ze znajomymi, bo miałem zalecenie pic zimne napoje (to lekarstwo, lekarz mi kazał^^)
ja tak miałem po tygodniu chlania w juwenalia, może troszkę w mniejszym stopniu ale lewe oko mi się całkiem nie domykało i jak piłem z butelki to mi się z pyska wylewało, trzymało mnie tak ponad 2 tygodnie
nie zawsze potrzebny jest dentysta żeby takie cuda się działy
nie zawsze potrzebny jest dentysta żeby takie cuda się działy
Pół tysia wystawionych piff - zesrało się towarzycho gimbolsko-debilne.
Huehuehueheuhueuheueee.
Sadole.
erretg
Kuhwa smiszne nie moge...
Huehuehueheuhueuheueee.
Sadole.
erretg
Kuhwa smiszne nie moge...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów