📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mnie oczy zabolały jak nałożyły słuchawki zostawiając włosy w środku...
I to jest profesjonalizm. Trening podczas rozrywki i treningu. Non stop going to PRO !
Kurewska zmuła na sadolu. Wakacje się zaczęły, słonko wyszło i stuleje piwniczane wyszły na podwórko, więc nie ma komu wrzucać materiałów... Andżela, niedziela, do roboty! Buahahah...
Halfman, a ty co się opierdalasz? Wolne dał ci ktoś?!
Halman napisał/a:
leć na główną
Beka_XD napisał/a:
sam sobie dałem wolne ileż można kręcić tą krzywą karuzelą?
Kurwa szanujcie wspólny czas, wrzucajcie tematy adekwatne do sadistic a nie filmiki z domowego przedszkola. Kurwa!
To jakby kierowca ciężarówki po ciężkim dniu siadał przed kompem i zagrywał się EuroTruck Simulator
VeIture napisał/a:
Aż mnie oczy zabolały jak nałożyły słuchawki zostawiając włosy w środku...
To wszedzie zostawia wlosy, wiec im juz wszystko jedno, ogolisz morde ? Patrzysz nowa broda juz urosla ? Nieee - Znajdziesz na niej babskie wlosy
Kupiles 5gr ksiezycowej sterylnie zapakowanej skaly importowanej przez nasa z marsa ? Czy odnalazles w niej wlosy jeti ? Ufo glize ? Nowy swiadomy twor zwany zyciem ? Nie to babskie wlosy !
Nie wlosom! Swoja droga, velture nie myslales o tym ze przez pryzmat calego wydarzenia ktore cie spotkalo, ze stales sie o wiele mniej wlochatym mezczyzna? baby to lubio, profit !
Mozesz tez bawic sie na wielkanoc i malowac kikut jako pisanke. Nie wspominajac juz o twoich slowa o oszczednosci na skarpetkach, to dopiero cos.
Wielki plus moim zdaniem osiagasz tez na plaszczyznie " wizyta w gosci " nikt ale to nikt przenigdy nie powie ze smierdza ci nogi
Piateczka gosciu, zdrowiej sobie. Nic nie wplacilem ale jak kiedys cie spotkam przypadkiem na ulicy, to aby ci wynagrodzic: wezme cie do muzeum schodow i drabin, skoczymy na rower i potem pobiegac po plazy czy pogramy w pilke ! Yooo !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów