18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne
Po wypadku
Mizantrop • 2012-11-16, 12:21
Pewien chłopiec stracił w wypadku obie nogi. Po przebudzeniu zaczął rozmowę z ojcem:
- Tato, już nigdy nie pojeżdżę na rowerze w parku…
- Nie martw się synu. Kupimy podwójny rower i ja będę pedałował. 
- Już nigdy nie wejdę do domku na drzewie…
- Nie martw się synu. Obejmiesz mnie i wejdziemy tam razem.
- Już nigdy nie pobiegnę do mamy by dać jej buziaka…
- Nie martw się synu. Zginęła na miejscu.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hxc 2012-11-16, 12:39 3
na mej twarzy właśnie zagościło zgorszenie. nie wiem czy to miał być żart, czy co, ale to jest kurewsko przykre, a nie śmieszne.
Zgłoś
lathiel 2012-11-16, 13:00 136
@up to nie musisz przebywać na tej stronie
Zgłoś
One Toke Over the Line 2012-11-16, 13:35 4
To jest właśnie przykład dobrego i kochającego a zarazem sadystycznego ojca!
Zgłoś
ryhuskaua 2012-11-16, 13:48 3
Już nigdy nie spierdole od pedobear'a...
Nie martw się tylko pierwszy raz boli
Już nigdy nie zejdę sam ze schodów...
Nie martw się jednym kopnięciem sprawie ze będziesz na dole
Zgłoś
kashshaptu82 2012-11-16, 14:29 14
hxc napisał/a:

na mej twarzy właśnie zagościło zgorszenie. nie wiem czy to miał być żart, czy co, ale to jest kurewsko przykre, a nie śmieszne.

wzruszyła nas Twoja historia

a tak na poważnie, to jak tutaj trafiłeś, bo nie ogarniam?
Zgłoś
M................8 2012-11-16, 15:08 7
@Up moze poprostu stracił matke w wypadku albo ojca i kurwa na taki rodzaj kawalów reaguje smutkiem , i nie pierdolcie od razu ze nie moze siedziec na sadisticu ...
Zgłoś
H................l 2012-11-16, 16:38
@Mathew18

To w takim razie nie wiem czego on od sadistica oczekuje, ale musi mieć świadomość, że takie typu rzeczy trafiają na tą stronę, a wręcz są pożądane.
Zgłoś
contowsky 2012-11-16, 16:38
@up no. albo jest rudy i wszystkie kawały go smucą. bo może chłopak z kawału też był rudy
Zgłoś
krzysztof3011 2012-11-16, 16:39
@Mathew18
Jeżeli tak, to nie powinien wchodzić na tę stronę do czasu minięcia smutku po stracie rodziców. Komentarz hxc JEST niepasujący do naszego towarzystwa.
Zgłoś
Bromson 2012-11-16, 17:22 24
Cytat:

Zgłoś
Regnar 2012-11-16, 18:52 3
- Przynajmniej ty mi zostałeś tato.
- Wiem, ale i tak jesteś adoptowany
Zgłoś
Airbourne 2012-11-16, 19:30 1
Cytat:

- Przynajmniej ty mi zostałeś tato.

- Raczej ty mi... jeśli wiesz co mam na myśli ;P
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem