📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nawet w Tajlandii mają swoich bohaterskich sebixów.
Rozumiem ucięcie za kradzież palucha/paluchów, a jeśli to dzieciak rozumiem i chłostę. Ale linczu i skakania po głowię, nie rozumiem. Ojciec chłopaka powinien teraz zatłuc gnoja, który tak skopał tego małolata. To ojciec lub sąd jest od wymierzania kary, a nie motłoch.
Ręce upierdolić.
No chyba, że mowa o Danielu wyklętym w kebabie owiniętym z Ełka, to wtedy nie. Wtedy wszystko sprowadza się do tego, że arab zabił polskiego patriotę, który tylko chciał pożyczyć puszkę coli.
No chyba, że mowa o Danielu wyklętym w kebabie owiniętym z Ełka, to wtedy nie. Wtedy wszystko sprowadza się do tego, że arab zabił polskiego patriotę, który tylko chciał pożyczyć puszkę coli.
Cytat:
Rozumiem ucięcie za kradzież palucha/paluchów, a jeśli to dzieciak rozumiem i chłostę. Ale linczu i skakania po głowię, nie rozumiem. Ojciec chłopaka powinien teraz zatłuc gnoja, który tak skopał tego małolata. To ojciec lub sąd jest od wymierzania kary, a nie motłoch.
Cytat:
ci co go pobili powinni zostać ukarani
Cytat:
Nawet w Tajlandii mają swoich bohaterskich sebixów
Widzę zjazd pedałków w rurkach na sadolu.
Chuj mnie jebie czy okrada mnie 50 letni Janusz z wąsem czy 30 letni młody boski adonis czy nastoletni dzieciak. Kradzież to kradzież i powinno się tak karać każdego złodzieja aby potem 20 razy się zastanowił czy znów czegoś nie podpierdolić komuś.
Ja szanuję cudzą własność tak samo jak chciałbym aby ktoś szanował moją. Nigdy w życiu niczego nie ukradłem i wkurwia mnie jak ktoś kradnie coś.
Szanuj zjebie to, że ktoś ciężko zapierdala w życiu aby cos mieć i cos sobie kupić a nie pierdolenie później, że taki jebany cwelbąk kradziej miał ciężko w życiu i musiał.
Ja rozumiem jak ktoś ukradnie żarcie ze sklepu bo nie ma co jeść on i\lub jego rodzina i kradnie aby przeżyć ale każdy kto robi sobie zawód z kradzieży jest dla mnie zwykłym śmieciem.
Problem w tym, że u nich jak i u nas średnio ten sąd działa... Dlatego robią sobie namiastkę sprawiedliwości. Natomiast mi go ni chuja nie jest szkoda. Niczego w życiu nie ukradłem, a miałem wiele możliwości, sposobności (pamiętam jak sprzedawczyni siedziała na zapleczu i czekałem z 5 minut z towarem na ladzie i po nią poszedłem, a mogłem wyjść bez pierdolenia nawet by nie wiedziała). Także jak ktoś mi powie, że okazja czyni złodzieja mogę mu odpowiedzieć, że to zawsze zależy od człowieka i wychowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów