📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak ta pizda z torbą nawet nie da rady unieść 50 kg kobietki kurwa. Co to przyszły za czasy, żeby jeden z drugim manekiny nie dali rady podnieść dziewczyny.
To chyba jakaś południowa Azja, więc być może Tajlandia, sami wiecie, co to oznacza.
Kopiącego się nie leży.
jedno jest pewne kumpli ma slabych bo to dziala an tej samej zasadzie jak na imprezie ze nic nie wyplywa z niej
masaj990 napisał/a:
Ale bym sprzedal buta takiej zdzirze. Zawsze jak patrzalem na facetow, ktorzy sie bija (facetow, nie dresow), to gdy facet upadal na ziemie to zachowywali sie honorowo i nie kopali lezacego, a te zdziry nic, zero honoru.
To chyba nie widziałeś nigdy bójki murzynów
I w takich sytuacjach właśnie wychodzi ile w nas jet człowieka a ile małpy, i to samo świadczy o tych którzy na to patrzą a nie reagują... wstyd i hańba
ciam cia cia ciaram ciaaa ciu ciaaaa cia araaaaa ram ciam ciam
Patrze chłopy to też tam pizdy jakieś ;/ Zamiast pomóc dla bitej to nie. Dopiero jak babka skuterkiem przyjechała to bohater.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Leżącego się nie kopie bo to nie honorowe z tym że leżący przytomny może się podnieść może się bronić ale jaką gnidą bez moralności trzeba być aby kopać nieprzytomnego ?
Trzeba być kobietą. Choć słowo kobieta mi tu nie pasuje, ale akurat brak mi epitetu. Facet, wypierdalając w walce drugiego na glebę, nie trepuje go jak pojebany tylko czeka aż wstanie. Jakby nie był wkurwiony, mając swój honor, nie skopie.
A te tępe pizdy jak się odpalą jedna na drugą to jazda jest właśnie jak na filmiku. (Nie w tym przypadku, aż takiej boruty nie ma)
Opamięta ci się taka dopiero 20 butów w głowe za późno.
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Postskriptum v l g Сталь
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów