📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale bym sprzedal buta takiej zdzirze. Zawsze jak patrzalem na facetow, ktorzy sie bija (facetow, nie dresow), to gdy facet upadal na ziemie to zachowywali sie honorowo i nie kopali lezacego, a te zdziry nic, zero honoru.
hmmm ten skosnooki to czekal az ta "zdzira" ja oprawi a potem buch na motorower i do domu lup swietowac XD
Ja pierdolę Szczyt - napierdalać leżącą a jeszcze bardziej już nie kontaktującą! Jednak ludzie są popierdoleni. W sumie baba to nie człowiek.
Poszukaj sobie znaczenia tego słowa, a potem napierdalaj takie gnioty.
a od kiedy się zwłoki bije jak leżą ? zwłoki się co najwyżej rucha ...
Leżącego się nie kopie bo to nie honorowe z tym że leżący przytomny może się podnieść może się bronić ale jaką gnidą bez moralności trzeba być aby kopać nieprzytomnego ?
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
XXI wiek, a ludzkość jakby cofnęła się o kilkaset lat wstecz...
skośnokie ścierwo !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów