Przerzuciłem na nasz serwer. Takie rzeczy szybko znikają na youtube.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za cwele w tej ochronie. Juz chuj z tym, ze dopuscili do kopania lezacego przez drugiego zjeba. Ale za to napierdalanie nieprzytomnego i lamanie rak przez psychozjeba powinni wisiec. Dobry material poza tym. Piwko
znając życie to jakiś ich ocipiały, spedalony dresiarski koleżka, z którym jak to pakujące zjeby ruchają się w dupę i dlatego nic mu nie zrobili przy tej akcji.
Pierdolony jebany smieć
no zamiast wstać to leży rozjebany jak śmieć na asfalcie
Zawsze przy takich filmach można sobie wyobrazić ze ten co dostał po ryju to prawicowy śmieć co by w pl głosował na konfederacje. Wtedy zawsze się uśmieszek pojawia.
Zacisnij drozdzowe pedale z LPG
Nie ma piwa, kurwa ten zjebany jutub jeszcze muszę konto zakładać żeby oglądać filmik. Nie mam tam konta i nie będę zakładał bo dodający materiał jest leniwym śmierdzącym jebanym grubasem. To powinien być PIERWSZY PUNKT W REGULAMINIE, że za dodanie filmu w taki sposób ban na miesiąc. To już moja trzecia przeglądarka na fonie bo ciągle jakieś problemy z przeglądaniem lub ściąganiem filmów. Teraz tuman jeden z drugim dodaja materiał +18 i zadowolony. Przepraszam z góry wszystkich jebanych śmierdzących grubasów że nazwałem ich leniwymi
W leb sie jebnij. Nie mam na yt zadnego konta a smiga mi tren filmik
Oczywiście za film piwko leci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów