📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego co "baranek" mówi ten typ co przeszedł kopalnie nękał tam kogoś z jego rodziny wtedy słuszny wpierdol. Ciekawe dalsze info co gdzie dlaczego i ile 😀 Swoją drogą dosyć cywilizowanie patrząc na postępowy zachód życia wśród małp i skalanie po głowie+X-Ray kieszeni
Rozstrzelac wszystkich
1 na całą grupę, mam nadzieje że te wszystkie pedały dostaną kuratora
leho napisał/a:
Ktoś wie o co poszło? Co było przyczyną ustawki w lesie grupy gimbów?
Chcieli sobie obciągać pewnie.
no wlasnie kiedy przekopa tej glupiej pizdy co udostepnila?
o ile faktycznie typ cos tam chcial wyludzac od starej kopiacego typa
ewentualnie glupich pizdy co byly w temacie i sprzedaly ze takie zajscie bedzie miec miejsce
o ile faktycznie typ cos tam chcial wyludzac od starej kopiacego typa
ewentualnie glupich pizdy co byly w temacie i sprzedaly ze takie zajscie bedzie miec miejsce
No Blondasku, chyba masz przejebane.
winters506 napisał/a:
No Blondasku, chyba masz przejebane.
O którego ci chodzi, bo żadnego blondasa nie widzę.
Te nowe pokolenie serio jest upośledzone, serio abstrahując od tego, że są debilami i gnębia chłopaka to nagrywają to i teraz wszyscy pójdą do poprawczaka zamieszani w to aczkolwiek mam nadzieję, że jednak trafią na kogoś silniejszego, który im najebie i jak dla mnie sprawa będzie załatwiona.
Kesmin napisał/a:
a ja mam nadzieje, ze to nagranie dostanie jakis prawilny typek i zrobi baranowi z dupy las a potem policja
No musze przyzac ze to byloby lepsze Ekstra bonus ze nagranie na telefonie i wrzucenie na sadola
Jak ja nienawidzę takich pseudo-kozaków co się znęcają i są mocni tylko do sporo słabszych od siebie. Miałem takich kiedyś na starej dzielnicy. wielkie figo fago a jak zdarzyło się, że ktoś mocniejszy się pojawił (np. starszy brat pobitego) to spierdalali sprintem aż się kurz za nimi podnosił na 2 metry. Ale bywało, że nie zdołali spieprzyć to aż gęba się cieszyła jak dostawali łomot.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów