📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby ten Leon to był mój syn lub brat to jedyne czego bym się bał, że trwale uszkodzę tego 50kg przeszczepa z nagrania
Mordo sazcuneczek w bramie tylko charakterne chłopaki.
Mam nadzieję, że odrodzi się jakiś Adolf, który posortuje to gówno i zrobi z nich mydło.
Przecież w Hitlerjugendzie gnębienie słabszych to była norma, a jak popełnili samobójstwo to było uznawano za słuszną selekcję naturalną zgodnie z doktryną.
A ten brokół od 13 sekundy to se konia wali w tym dresie czy co?
janmod napisał/a:
młody chcial chyba zakablowac tego cwaniaczka baranka ze go gnębi w szkole ale mu sie nie udalo, a za próbę doniesienia dostał na przysłowiową dziurę, ale tak tylko rozkminiam po tym co gada agresor
Trzeba było wsłuchać się w to co mówi - nazwał go cwelem, a to oznacza że młody się rozpruł na komendzie i posprzedawał wszystkich, stąd taka złość. Inaczej nie doszło by do tej sytuacji.
Niedojeb zaraz jeszcze pod przedszkole pobiegnie zgrywać Rambo.
janmod napisał/a:
No nie ma co - zajebisty kozak, o glowe nizszego gowniarza pobil ktory nawet sie nie bronil. No kurwa szacun, nic wiecej.
Mam nadzieje ze policja juz ma to nagranie i chuja udupia rowno.
morda tam pecie
Człowieczeństwo zmierza ku przepaści. Trzeba zakazić lody Ekipa jakims śmiertelnym wirusem w celu redukcji patologi wśród młodziezy.
Kurwy gimby zero honoru. Do utylizacji. Etuanazja powinna być wprowadzona
AntyUkraina666 napisał/a:
morda tam pecie
Jak byś tego nie napisał to tylko rodzina by wiedziała żeś debil....
Chciałbym usłyszeć coś o rozwoju sytuacji, nie tylko widzieć jak biedny młody dostaje od starszego idioty
Tenbel napisał/a:
Jak byś tego nie napisał to tylko rodzina by wiedziała żeś debil....
jebac frajera ktory byl oprawca, ofiare z reszta tez. pizdy z piwnic wszystko pilicjo byscie zalatwiali XD takie rzeczy buduja, za pare lat malolat jak bedzie madry to dorwie cpuna i zjeba oprawce. a ty dalej zioraj z okna kto zle zaparkowal spolenie
typowy WYGGA czyli White Nygga
pewnie do tej pory tata go odwiedza w pokoju ubrany w same skarpetki
Panu ja jestem rocznik 83 stary huj ze mnie. Mieliście takie akcje. Ja pamiętam akcje typu solówki, ewentualnie jak się kibole napierdalali. Ale żeby banda pizdy i drących się lasek cieszyła z tego że ktoś słabszy wpierdol dostaje.... Wolę stare czasy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów