Co Ty za głupoty pierdolisz? Przegrzało Ci łysinę?
Badderdandem napisał/a:
[..] a powody dla ktorych stoi sie na bramce moga byc rozne.
Powody dla których stoisz na bramce:
- nie masz żadnego wykształcenia
- nie znalazłeś żadnej inne pracy, bo kto przyjmie gościa bez szkoły
-jesteś łysym i nakoksowanym neandertalczykiem - gratulacje, idealnie pasujesz do tej pracy
... a przy okazji, fajnie jest mieć kobietę, a nie pierwszą łatwiejszą dziewke z parkietu. Pytałeś się jej ilu już takich ja Ty miała, czy może masz taką wielką łapę, że zastępuję Ci ona partnerkę?
Jak już Cie interesuje moje życie, bo swojego nie masz to się przyznam, że raz mnie z klubu wywalili, bo byłem za bardzo pijany. Nikomu nic nie robiłem i nikogo nie zaczepiałem, akurat wychodziłem i wpadłem na ochroniarza, który na moje szczęście nie okazał się jakimś łysym bezmózgiem i wpierdolu za nic nie dostałem, ale zostałem w miarę kulturalnie wyproszony przez drzwi.
Co tam u Twojej pierwszej, łatwiejszej kobiety z parkietu? Pytałeś się jej ilu już takich miała?
Jeżeli ktoś jest debilem i nie radzi sobie z pijaną osobą to niech lepiej zatrudni się do zbierania gruzu z cyganami.
Widziałem raz jak tłuką gościa, bo pierdolił głupoty, ale nic groźnego nie robił i był dwa razy mniejszy od obu gości. Zamiast go wyprowadzić z klubu, najpierw go wykopali, a potem chłopaka tak stłukli pałkami, że musiała przyjechać po niego karetka. Już wole starych dziadków dorabiających do emerytury, bo oni wywalą z kluby i tyle, a młodzi Ci co tak pracy potrzebują to w większości nadpobudliwe zwierzęta, które czekają na jakikolwiek pretekst, żeby się wyżyć.
Tak jak mówiłem, są wyjątki w postaci normalnych i są wyjątki w postaci niewyżytej patologi.
Gdybyś nie miał nic za skórą to byś się nie odezwał, no ale jednak coś tam masz, pochwal się.