📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wąż? Chyba powinieneś kilka razy powtórzyć gimnazjum.
kerim85 napisał/a:
Wąż? Chyba powinieneś kilka razy powtórzyć gimnazjum.
Możesz to sprostować ?
To nie Polska. To Warszawa.
Na miejscu prokuratury oskarżyłbym tego chłopaka co stał na peronie, o znęcanie się nad zwierzętami... zestresował biednego "węzęgo" a to gatunek chroniony...
btw. chuj wie co się kryje jeszcze na i pod centralnym...
btw. chuj wie co się kryje jeszcze na i pod centralnym...
@Goregoregore: Farshaffka
W Warszawce to się ludziom w du.pach przewraca :/ A ludzie na peronie zamiast jakoś zareagować to stoją i się gapią -.-'
Niech zielony cwel tak zrobi jednemu z kibiców jak jadą składem :] będziemy mieli HARD
Ech co to za nuta?
Na początku myślałem że to jakis nowy koleś z Łąki łan. Swoją drogą żeby się skulić w kulke bo masakrycznych ciosach z maskotki trza byc niezłą pizdą. Piwko leci za filmik
Na początku myślałem że to jakis nowy koleś z Łąki łan. Swoją drogą żeby się skulić w kulke bo masakrycznych ciosach z maskotki trza byc niezłą pizdą. Piwko leci za filmik
Blackyyy...bo to przyjezdne jełopy, co tylko stać potrafią
@up. Przecież to w chuj ustawione jest. Przecież wśród facetów nie może być żywa, aż tak słaba pizda.
Nie ma tak żenującej rzeczy której ludzie nie zrobią żeby się polansować na youtube. Śmieciowe vblogi, matura to bzdura, wujek bielu a teraz debil w zielonym kapturku. Kurwa coraz częściej mam ochotę zbudować szałas w Bieszczadach i zapomnieć o tej hołocie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów