📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
chuj wie ile ziomek ma lat i jakie ma przeżycia, ale na moje oko w profilu pisze mu 19 nie 16
Oj tam, wiadomo, że jak jesteś podejrzany, to Cię męczą, trudno, żeby grzecznie pytali, czy zabiłeś kogoś czy nie. Znajomego skina posądzili niesłusznie o morderstwo i po przesłuchaniu pluł krwią, no ale cóż. Taki zawód policjanta, niektóre dałny i "dzieci ulicy" to nie wiem czego oczekują...
youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
patrze 16 z przeżyciami...
niedługo na sada będą wchodzić dzieci które maja po 7 lat...
zastanów się co piszesz czasem... po:
1. Jestem w Twoim wieku (20 nie 16.. które wyciągnąłeś z dupy, za przeproszeniem)
2. Sprawa trafiła do sądu i wiadomo, wygrałem, a policjant na przesłuchani był taki pewien i robił wszystko abym się przyznał, bo chciał mieć sprawę zamkniętą, tylko to się dla niego liczyło!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów