Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak szkoda, sam mam psa i bym deskował tego gościa za takie coś.
Idź se zwal może lepiej.
Powodzenia w takiej metodzie wychowania psa, prawdziwy z ciebie behawiorysta
Po części ma rację. Psy to zwierzęta stadne. Hierarchia jest u nich niezwykle ważna. Najlepsze scenariusz jest taki gdy pies widzi w tobie przywódcę stada. Od biedy może być gdy cię traktuje na równi. Ale nigdy nie może dojść do sytuacji gdy to pies rządzi. Dodatkowo nawet najlepiej wychowanemu psu może coś odpierdolić. I wtedy jest bardzo ważne żeby pokazać swoją dominację nad nim.
Po części ma rację. Psy to zwierzęta stadne. Hierarchia jest u nich niezwykle ważna. Najlepsze scenariusz jest taki gdy pies widzi w tobie przywódcę stada. Od biedy może być gdy cię traktuje na równi. Ale nigdy nie może dojść do sytuacji gdy to pies rządzi. Dodatkowo nawet najlepiej wychowanemu psu może coś odpierdolić. I wtedy jest bardzo ważne żeby pokazać swoją dominację nad nim.
Zgadzam się, chodziło mi o to że nie trzeba używać bezzasadnej przemocy.
Widząc takie rzeczy czasem zaluje ze nie jestem świadkiem czegoś takiego od razu by kurwa dostała kopa na ryj i do spania potem bym go huja okradł a znajac życie pewnie bym poszedł dalej widząc co się dzieje
Jebać psy - tylko koty - kurestwo mają we krwi - wiesz na co się piszesz...
Pchlarza Wam szkoda?
Tak. Za to takiej kurwy jak Ty by mi nie było szkoda. Nawet chętnie sam bym Cię okopał śmieciu jebany.
[ Dodano: 2024-07-08, 21:03 ]
Widząc takie rzeczy czasem zaluje ze nie jestem świadkiem czegoś takiego od razu by kurwa dostała kopa na ryj i do spania potem bym go huja okradł a znajac życie pewnie bym poszedł dalej widząc co się dzieje
Wstawaj! Zesrałeś się!
Pchlarza Wam szkoda?
Tak, poniewaz pies jest o wiele slabszy od czlowieka. To czlowiek decyduje sie na psa, a nie pies na czlowieka, wiec wypadaloby sie nad nim nie znecac. Nawet od wscieklego burka byle idota potrafi uciec gdy tylko ma kij od szczotki i choc minimum rozumu. A czlowiek... wlasnie widac jakie c**le zyja na tej planecie - czy to na filmiku, czy w komentarzach gdzie sie znalazl wielki obronca praw czlowieka... na sadolu XD
dobrze, jebany wszarz tylko pchły rosnosi i sra, a sadolowe płaczki miłośniki pchlarzy łzy będą ronic teraz przez parę miesięcy
Jesteś tak samo pojebany jak twoi starzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów