Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czarne podludzkie gówno.
Te czarne samice nie mają nic wspólnego z kobietami.
Biała kobieta nigdy w życiu tak by się nie zachowała, białe kobiety praktycznie wszystkie mają jeszcze trochę klasy, opanowania i rozumu w porównaniu do tych czarnych samic gówna.
Ni to ładne, ni to komu potrzebne ponieważ rodzi inne gówna a raczej sra.Ehh szkoda słów.
Klasa i wyrafinowanie w kwestii przetrwania jest w chuj na miejscu...
Biała kobieta nigdy w życiu tak by się nie zachowała,
Pierdolisz glupoty
Czarne podludzkie gówno.
Te czarne samice nie mają nic wspólnego z kobietami.
Biała kobieta nigdy w życiu tak by się nie zachowała, białe kobiety praktycznie wszystkie mają jeszcze trochę klasy, opanowania i rozumu w porównaniu do tych czarnych samic gówna.
Ni to ładne, ni to komu potrzebne ponieważ rodzi inne gówna a raczej sra.Ehh szkoda słów.
Aha, czyli patologie zdarzają się tylko u czarnych? Masz WC zamiast mózgu. Chuju88
Aha, czyli patologie zdarzają się tylko u czarnych? Masz WC zamiast mózgu. Chuju88
Owszem patologię zdarzają się wszędzie, lecz patologia wśród białych jest niczym w porównaniu do patologii wśród czarnych.To jest po prostu wyższy level patoli.Zresztą w krajach europejskich gdzie żyją czarni imigranci takie patologie są chlebem powszednim + przestępstwa dokonywane najczęściej na białych.Więc skończ waść pierdolić i wstydu oszczędź.Patologia to drugie imię dla czarnej cywilizacji
Dziewięć miesięcy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów