📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czarne podludzkie gówno.
Te czarne samice nie mają nic wspólnego z kobietami.
Biała kobieta nigdy w życiu tak by się nie zachowała, białe kobiety praktycznie wszystkie mają jeszcze trochę klasy, opanowania i rozumu w porównaniu do tych czarnych samic gówna.
Ni to ładne, ni to komu potrzebne ponieważ rodzi inne gówna a raczej sra.Ehh szkoda słów.
Te czarne samice nie mają nic wspólnego z kobietami.
Biała kobieta nigdy w życiu tak by się nie zachowała, białe kobiety praktycznie wszystkie mają jeszcze trochę klasy, opanowania i rozumu w porównaniu do tych czarnych samic gówna.
Ni to ładne, ni to komu potrzebne ponieważ rodzi inne gówna a raczej sra.Ehh szkoda słów.
sprawny silny murzyn, duża wydajność zbierania bawełny, żywa tarcza przeciwko dzikiej zwierzynie.
Cena wywoławcza 50pln.
kto da więcej?
Cena wywoławcza 50pln.
kto da więcej?
pięknie, jak ja się cieszę, że oni to kamerują, z jednej strony zapewniają nam rozrywkę, z drugiej strony ułatwiają wytropienie samych siebie i zamknięcie w pudle. i świat znów kręci się w dobrym kierunku;)
kurwa, lepsze niż UFC
Czytałem kiedys statystyki... Tutaj też coś podobnego było. 95% samców w USA chce białe kobiety, a 85-90% czarnych samic pragnie białego męża... Niestety około 80% ma od 13 do 20 roku życia nieślubne małpiątko. Kontrola pogłowia winna byc obowiązkowa...
dosyć stary filmik. było o tym trochę głośno u hamburgerów. poszło o obrabianie dupy w szkole. jedna (ta pobita) naśmiewała się z pryszczy drugiej.
ale filmik ciągle dobry. piwko leci.
ale filmik ciągle dobry. piwko leci.
co za murzynska moda, cieplo jak chuj chodza w czapkach, ta glupia cipa po domu napierdala w kapturze...
@up Mają czapki, żeby pchły nie spierdalały.
Z początku myślałem że to nasz znany i lubiany czarny kolega Dodson.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów