📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kocha ją pewnie najbardziej.
pfff w brazylii dostac za cos wpierdol to w zasadzie male zwyciestwo. skoro tam sobie ucinaja rece nogi glowy strzelaja jak do kaczek w sezonie. powinna sie cieszyc.
Dla kobiet w związku najgorsza jest stagnacja i nuda. Takie manto to to nic innego jak delikatny dreszczyk emocji, którego to kobiety tak potrzebują. Jestem pewny, że ich małżeństwu to tylko wyjdzie na dobre.
Nie wygląda na taką co jak mąż krzyczy to skula głowę i potulnie wysłuchuje więc na pewno za darmo nie dostała
Macie świadomość, że czasami to jest jedyna forma wymierzenia sprawiedliwości? Zwłaszcza jak babeczka rozpierdoli ci życie dla kaprysu?
Wszyscy powyżej zakładają, że dostała rzeczywiście wpierdol, a mąż może po prostu nie chciał do niej wrócić i na złość zajebała parę razy pustym łbem o drzwi po czym nagrała to video, które jest marnym dowodem na pobicie.
Mało już facetów zostało bezpodstawnie oskarżonych o gwałt? Nie stawiajmy pizd na piedestale.
Mało już facetów zostało bezpodstawnie oskarżonych o gwałt? Nie stawiajmy pizd na piedestale.
Prawda jest taka, że jak bije to nadal kocha. Jakby mu już nie zależało, to by olał to
Szkoda że nie nagrała pobicia czuję niedosyt.....
Baby potrafią być bardzo podłe i podstępne. Może specjalnie go prowokowała żeby później sąd przepisał wszystko na nią? Albo to nawet nie był mąż, tylko zagadała do jakiegoś sebka żeby jej wpierdolił, zapłaciła pewnie dupskiem i wszyscy zadowoleni. Nie dość, że porucha, to jeszcze pobije i wszystko legitnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów