📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pobity mi to wygląda jak by robił minetę babie podczas okresu i teraz szukał wytłumaczenia .
Ezoteryk napisał/a:
wygląda jak by robił minetę babie podczas okresu
Sądząc po kolorach na koszulce to raczej jakiejś starej babie... najpierw poszły strupy a potem ropa
Z tego co można przeczytać w sieci, gość się napierdolił konkretnie, a potem zaczął zaczął się szarpać z policją.
Tak czy inaczej, każdy kto napierdala polityków, powinien dostać medal. Bardzo dobrze, chuje zarabiają za nicnierobienie, mają immunitety i ochronę, więc jeśli taki raz na jakiś czas dostanie w ryj, przypomni sobie jak wyglądały czasy, kiedy jeszcze nie okradał Polski.
Z policją się przecież poszarpał. Monitoring tam podobno nawet był, więc wkrótce przekonamy się, w jakich debili idą nasze pieniądze. Nawet płacz i robienie wielkiej afery, że został pobity za "poglądy" nie pomogą.
Widzę że mamy tutaj eksperta. Ten staż na sadolu jednak robi swoje.
Ps. za pobitego polityka zawsze piwko.
Tak czy inaczej, każdy kto napierdala polityków, powinien dostać medal. Bardzo dobrze, chuje zarabiają za nicnierobienie, mają immunitety i ochronę, więc jeśli taki raz na jakiś czas dostanie w ryj, przypomni sobie jak wyglądały czasy, kiedy jeszcze nie okradał Polski.
PatrolZG napisał/a:
Nic o tym nie słyszałem. Jeden z niewielu ogarniętych i POLSKICH polityków, dajcie nam dane tych skurwieli ( zapewne antifa ) to zrobimy tu kurwa porządek.
Z policją się przecież poszarpał. Monitoring tam podobno nawet był, więc wkrótce przekonamy się, w jakich debili idą nasze pieniądze. Nawet płacz i robienie wielkiej afery, że został pobity za "poglądy" nie pomogą.
tip.top napisał/a:
Sądząc po kolorach na koszulce to raczej jakiejś starej babie... najpierw poszły strupy a potem ropa
Widzę że mamy tutaj eksperta. Ten staż na sadolu jednak robi swoje.
Ps. za pobitego polityka zawsze piwko.
wygląda jak menel z centralnego, tam jego miejsce
Ja pierdole, jaka profesjonalna sesja zdjęciowa, światło ustawione, dobra kamera, jeszcze zretuszowane,
to w koncu to jest polityk czy model?
to w koncu to jest polityk czy model?
powinni kurwe zajebać..... jednego mniej
Jakby chciał pokazać ptaszka.. to to byłby temat. A tak ? Za trzy dni, nikt nie będzie pamiętał
Przestaniecie się śmiać jak gościu zwinie gruba odszkodowanie za to co go spotkało. Oczywiście państwo mu zapłaci z naszych podatków.
Stanowczo za mało dostał.
No kurwa spisek!
po chuj ten cwel pokazuje, że ma upierdoloną koszule?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów